Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy férfi tényleg képes így megváltozni, ha barátnője van? (a többi lent)
Van egy srác, akivel eddig 1x randiztam, teljesen mások vagyunk, ő szeret bulizni nagyszájú, sajnos iszik és cigizik is, én meg csendes vagyok, otthon ülős és nincs semmilyen káros szenvedélyem. Azt mondta, hogy amikor van valakije, akkor nem ilyen, szívesebben marad inkább a barátnőjével és még a cigiről is leszokna.
Szerintetek lehetséges ez? Vagy csak azért mondta, hogy legyen esélye?
Lehetséges. Habár nekem volt ehhez hasonló kapcsolatom. Szintén inkább csendes itthon ülő típus vagyok, de szívesen el is megyek valahova, na mind1. Szóval mi egy évig voltunk együtt aztán szétmentünk. Többször megcsalt, párszor elnéztem, majd a legvégén úgy dobott ki hogy a szakításunk napján benyögte a másik barátnőjére vár.
Nem akarlak kiábrándítani, csak gondoltam leírom. Attól még nyugodtan próbálkozhatsz. :)
Persze, hogy lehetséges. És én ezt tapasztalatból mondom.
Nekem nagy szám volt, folyton mindenkinek beszóltam.. Majd megismertem egy lányt akibe szerelmes lettem és amikor éppen bunkóznék valakivel mindig rám szól és nem csinálom.. Szóval
"meglehet változni, ha van kiért"
17f
Köszönöm a válaszokat! :) Adtam zöld kezet.
Egyébként rendes srácnak tűnik, azt mondta nem akar engem elrontani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!