Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy férfi tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfi tényleg képes így megváltozni, ha barátnője van? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel eddig 1x randiztam, teljesen mások vagyunk, ő szeret bulizni nagyszájú, sajnos iszik és cigizik is, én meg csendes vagyok, otthon ülős és nincs semmilyen káros szenvedélyem. Azt mondta, hogy amikor van valakije, akkor nem ilyen, szívesebben marad inkább a barátnőjével és még a cigiről is leszokna.

Szerintetek lehetséges ez? Vagy csak azért mondta, hogy legyen esélye?

2013. márc. 10. 10:20
 1/7 Baccardi01 ***** válasza:
59%
Sokat hallani olyanról, hogy egy férfi meg tud változni, ha szeret valakit.
2013. márc. 10. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges,szerintem.
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Lehetséges. Habár nekem volt ehhez hasonló kapcsolatom. Szintén inkább csendes itthon ülő típus vagyok, de szívesen el is megyek valahova, na mind1. Szóval mi egy évig voltunk együtt aztán szétmentünk. Többször megcsalt, párszor elnéztem, majd a legvégén úgy dobott ki hogy a szakításunk napján benyögte a másik barátnőjére vár.

Nem akarlak kiábrándítani, csak gondoltam leírom. Attól még nyugodtan próbálkozhatsz. :)

4/7 anonim ***** válasza:
64%

Persze, hogy lehetséges. És én ezt tapasztalatból mondom.

Nekem nagy szám volt, folyton mindenkinek beszóltam.. Majd megismertem egy lányt akibe szerelmes lettem és amikor éppen bunkóznék valakivel mindig rám szól és nem csinálom.. Szóval

"meglehet változni, ha van kiért"

17f

2013. márc. 10. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Mi is ilyenek voltunk a párommal. Ő szeretett inni, cigizni és eljárogatni otthonról (nem kifejezettem bulizni, csak társaságba járni). Nekem nem volt semmilyen káros szenvedélyem, otthonülő voltam. Nálunk pár hónap alatt úgy változott meg a helyzet, hogy eljárogattunk társaságba (én is mentem vele), néha ittam is egy-egy pohárral (sosem estem túlzásba), ő nem járt el nélkülem, kevesebbet ivott és egy idő után lemondott a cigiről. Szóval a férfi meg tud változni, de sosem fog a ló másik oldalára kerülni.
2013. márc. 10. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a bulizosságról elszokás attól függ, hogy most azért bulizik-e ennyit hogy ismerkedjen és ne unatkozzon otthon. Vagy azért mert még egyszerűen bulizós korszaka van. DE ha ö azt mondja hogy ha van valakije nem ilyen eljárkálós lehet adni neki egy esélyt. Bár tisztázzátok elötte azt is hogy ö is otthon ülne vagy iylenkor is eljárkálna csak nem olyan bulikba mint elötte. Pl én sem voltam soha bulizós de szivesen eljártam mindig is társasággal beülni ilyesmi. A cigit meg embere válogatja van aki simán leáll vele van akinek nem megy.
2013. márc. 10. 10:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Adtam zöld kezet.

Egyébként rendes srácnak tűnik, azt mondta nem akar engem elrontani :D

2013. márc. 10. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!