Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz szexre ötletek?
akkor nem kérdezem meg, hogy mi a nemjo benne mert erre kaptam korrekt választ: "semmilyen"
inkáb azt kérdezném, hogy aktus közben mi az a + ami még ott helyben joleső érzéssel tőltene el téged?
nem tudom hány éves vagy
de össze is kell szokni két embernek
viszont orálnál sem mondod, hogy csinálja
Neked kéne segíteni ebben, azt hiszed nem érzi, hogy nem jó
ha a szex nem fog működni sajnálom, de a kapcsolat is meghal
szóval jó lenne, segítenél neki, merjél beszélni N
hát nem tudom, hogy vagytok vele, de... nekem ez sántít eléggé, mert nincs meg a szenvedély meg közöttetek
illetve lehet, hogy megvan... csak nem az a fajta, amitől pattan a szikra, meg fellángol a franciaágy
ez úgy hangzik mintha lefeküdnétek, de valójában nincs kedvetek hozzá, ez nem jó
csak akkor vagyok együtt egy lánnyal, ha már egy csóktól szinte áll a dákeszem jó esetben, primitívnek hangzik, de ez így van, persze az emberek különbözőek
de amikor én lefekszem valakivel, nem érdekelt a végén, hogy jó volt-e a szex vagy sem, mert meg se fordult a fejemben! mindig jó volt, egyszerűen majdnem fel tudnám falni a leányt amikor beindulok, és olyankor aztán senki nem marad szárazon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!