Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond velem? Miért nem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 8. osztályos vagyok 14 éves fiú. Igaz még nagyon fiatal vagyok de annyira jó érzés lenne ha végre nekem is lenne egy barátnőm ÉS nem körülöttem látnám hogy mindenki nyalja falja egymást. Egy kicsit pattanásos vagyok de nem mondanám hogy idegesítően sok lenne. Az öltözködésem szerintem jó és a hajam is mindig is jól áll de mégis mintha valami hiányozna. Nem tudom mi lehet az és nagyon idegesít hogy egyszerűen még egy barátnőm se volt és minden osztálytársamnak/kortársamnak minimum 2-3, pedig próbáltam összejönni nálamnál 1-2 évvel idősebbekkel is meg fiatalabbakkal is. Még azt se lehetne mondani hogy egy senki vagyok mert az iskola Hangteknikusa vagyok (úgymond DJ) Nem bírok rájönni miért lehet az hogy senkinek se tetszek. Valami tipp?2013. márc. 9. 22:32
11/13 A kérdező kommentje:
Hát remélem igazatok :)
2013. márc. 9. 23:02
12/13 anonim válasza:
Nekem 19 évesen volt az első. Nem siettem el, szerintem pont időben volt. Mindennek megvan az ideje, hogy mikor kell eljönnie.
Na és abból sem kell ám mindent elhinni, amit az iskolatársaid mondanak ;)
13/13 A kérdező kommentje:
Nem mondanak látom XD Az a baj hogy sok lány csak és kizárólag a pénzt lesi és hogy mennyire jó pasi Azt is leszarják ha bunkó ha nem normális. Sajnos egyre kevesebb van azokból a lányokból akiket az érdekli hogy milyen belülről. Sokan mondják kedves vagyok meg minden de őszintén szólva azzal kitörölhetem a... Meg a szülőket se értem mikor jönnek ielyenkkel "De csinos vagy, de aranyos De jól nézel ki" amikor meg magadnak tetszel akkor meg "hogy öltöztél fel, hogy nézel ki?" na ezt nem fogom megérteni az ősökben
2013. márc. 9. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!