Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen érzés mikor szerelmesek vagytok?!
Hát én is így érzek ahogy leírtad. De ha valami csak egy picit is nem stimmel, bele tudnék halni, mert akkor úgy érzem, hogy valamit elrontottam és ki kell javítani, meg kell tudni mi a baj.. egyszerűen ilyenkor csak azért élek, hogy neki jó legyen és semmi más nem számít és mellette elb*szom az életem, de nem érdekel, nem tudok mást tenni. Egyszerűen minden percben ő jár a fejemben. Ha kinyitom reggel a szemem, este mielőtt elalszok, még amikor mással beszélek akkor is. És más lányra rá sem bírok nézni. Vagy ha igen, akkor csak ilyen komolytalanul, mondjuk hogy jó a segge vagy valami, de ilyenkor a farkam is másképp viselkedik, csak ő tudja elbűvölni, de ő nagyon :)
Hát nem tudom. Ez kb. olyan mintha a felhők felett lebegnénk és az vele az egész világ a miénk, érzem amit ő, minden gondolatát ismerem, kitalálom, ő is érez engem, vibrál közöttünk a levegő és egyszerűen nem számít semmi, csak hogy mindenáron szeressük egymást.
Ennyi.
Remélem jól és érthetően fogalmaztam ;)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!