Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mennyi az a max. Korkülönbség amit egy kapcsolat elbír?
Kapcsolatba kerültem egy nálam 14 évvel idősebb pasival, én 18 vagyok, Ő pedig 32. Alapjáraton olyan mint egy kis kölyökoroszlán, bújós, de nagyon védelmező, és tartózkodó is egyben.14 éves korom óta ismerem. Anyukám is ismeri, és egyszer azt kérdezte hogy akar-e valamit tőlem a srác, mert hirtelen tartani kezdett tőle (mármint a srác anyumtól). Persze mondtam, hogy csak barátok vagyunk, de
Ő mondta hogy szerinte nem lenne helyes hogyha kapcsolatba kerülnék vele. Ti mit gondoltok erről? Nem akarok előre szaladni, de ha esetleg összejönnénk szerintetek meddig tarthatna ki a kapcsolatunk? Mind a ketten ugyan azt a hivatást űzzük, de Ő már profi, én még tanuló szinten vagyok.
Szerintem,ha magamat nem veszem bele,csak a logikát,akkor az alap járaton nem gond,de sok veszekedés oka lehet.Pl te mennél sokat bulizni,ő nem.Ő szeretne gyereket,te még nem.Meg ilyenek.De szerintem ha két ember mindennél jobban szereti egymást,akkor ezek nem gondok.
Persze valószínű az is,hogy azért van veled,mert a korosztályából nem tudott szerezni,csak egy tapasztalatlan csajt tud felszedni,ami elég ciki neki.
Nálatok ezt soknak mondom.
19 év alatt teljesen más a helyzet ott sokanak számít nekem (persze lehet h csak nekem) ha a lány 15 a pasi meg 20. Nekem az siok.
20 felett meg már megváltoznak kicsit a határok de maximum a 10 év de még lehet azt is soknak találnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!