Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt le lehet nyelni? Elmegyek bulizni a barátommal azt ö elmegy wc re hát eltelt már egy kis idő gondoltam megnézem erre mit látok
Figyelt kérdés
ott áll a bárpultnál két k. vával azt ott mászik rajta ja meg meg is hívta őket egy italra. Az egyik érted nem csokoloztak csak ott tapogatta a leány. Hát persze én a hajánál fogva téptem le róla. Aztán számon kérem hogy mit is csinál erre hogy csak cuccot akart venni a leánytól.2009. szept. 13. 16:09
11/16 anonim válasza:
Hagyd ott, egyértelmű. Együtt mentetek bulizni(mivan ha egyedül ment volna?) és így is leállt csajokkal ahelyett h elküldte volna h bocs van csajom! Két és fél év oké... de ezentúl magadhozláncolod minden buliba, vagy boltba vagy bárhol mert ha elmegy mellőled akkor akárkivel leáll? Semmi értelme így élni vele, én nem tudnék bízni benne.
12/16 anonim válasza:
Hát ha ezek után te még vele maradsz meg is érdemled h messzebbre is menjen más lányokkal. Sztem hagyd el, találsz te jobbat.
13/16 anonim válasza:
Én a drognál megakadtammilyen buta emberek vannak.nem baj mióta vagytok eggyütt dobd.kérlek dobd ki.
14/16 anonim válasza:
ne maradj vele, még téged is belevisz a rosszba. Cuccot vesz?!
És pont két csajtól?! Ne mááár! És te ezt beveszed? És mióta kell meghívni őket egy italra?
Hagyd ott!
15/16 anonim válasza:
2 és fél éve vagytok együtt, ha sose csalt meg miből gondolod h most megtette volna...jó, lehet hazudott a cuccal kapcsolatban, de egy nem ő mászott a csajra hanem a csaj rá, és ez áltt. előfordul a bulikban, főleg ha piás az ember vagy kicsit bevan szívva...sztem barátod nem akart dúrva lenni vele, nemtudott mit kezdeni a helyzettel hiszen ha lehorjda a csajt azzal magát is leégeti, hogy egy k.va taperolja. ha nem viszonozta a csábítást akkor meg ne harizz rá de ha igen akkor gondolkozz el a kapcsolatotokon, nem feltétlen kell szakítani de ha úgy látod h az a legmegfelelőbb akkor lehet jobb lenne
16/16 anonim válasza:
utolsó válaszoló:
férfi vagy?
amúgy:ha valaki nem akar durva lenni akkor is letudja állítani azt aki rámászott...és szerintem butaság nem szeret téged vagy a 'cucc' többet ért nálad?mert a 'cucc' miatt engedte ,hogy taperolják.gondolkozz el ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!