Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 év 1 hónap után szakítottunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év 1 hónap után szakítottunk. Nem tudom mit tegyek?!

Figyelt kérdés
1év 1hónapig voltúnk együtt a barátnőmmel :/ és voltak konfliktusok sokszor. és 1x már szakitottúnk mert adtunk egymásnak esélyt.. de most nemtudom mit csináljak? mit csinálhatnék?? voltak olyan napjaim ,hogy mindig megkértem hogy suli után hivjon fel,meg ha haza ért akkor is :/ és ez ugye nem tetszett neki a sok sms miatt is meg minden :S meg is értem ,mert végülis kételkedtem benne ebben igazat adok neki:/ de mikor eljön hozzánk a 7végén minden olyan mint a mesében :O nem veszekedünk jól megyvagyúnk! de én meg igértem neki ,hogy abba hagyom a hülyeségeimet,nem hivogatom egyfolytába,nem irok sms,t meg nem kérem meg hogy hivogasson ! és az a helyzet,hogy azt mondta neki szabad tér kell! jó 7végén megbeszéltük megigértem neki..péntektől most hétföig nem kerestem,nem kértem meg hogy hivjon meg semmi,azaz hétfőn este kérdeztem tőle hogy igy megfelel-e mondta igen !na de kedden már tök nem volt hangulata,és tök fura volt...nem irt semilyen <3et ami nem annyira probléma de annyira szeretjük ,azaz szerettük nemtudom egymást hogy közbe irtuk! és ő már kedden elkezdte én ezt türtem h picit le kezelő volt... szerdán viszont már tulzásba vitte és bedühödtem..küldtem neki 1 csomó sms-t amit utál meg hivogattam :/ tényleg ,rájöttem hogy az is lehetett a baj,hogy sokat beszéltünk egy nap? mert minden nap sokat beszéltünk :S mit tehetnék? ha ma szakított velem,azért mert elege lett mindenből hogy ilyen vok miközbe mindent megtettem hogy megoldódjon :/ sajna tudom hogy szive mélyén szeret még,de olyanokat vágott a fejemhez hogy nem szeretlek,hogy gyülöllek meg ilyenek amit a nők szoktak mikor meggondolatlanúl döntenek,és mondanak szavakat :/ mit tehetnék ilyenkor ?inkább ne irjak neki ,és gondolkodjon el azon hogy mennyit érek?:/ ne keressem majd ő keres ha akar ?mert cuccaim is nála vannak :S
2013. márc. 7. 17:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát igen..sajnos nemtudok mit csinálni csak várni amig lenyugodnak a dolgok :/ ez alatt mit értessz hogy más is lehet ? szerintem sincs más valakije mert azért ennyire bizok benne, mert ha esetleg van akkor igen jól megjátszotta magát :O és igen könnyen tudtad "megjátszani" az érzéseit...akkor ez a teendő hogy hagyjam most békén had nyugodjon le és gondolja végig...legyen ideje ??? csak addig én megfogok örülni az tuti :'/
2013. márc. 7. 21:42
 12/16 anonim ***** válasza:

nem más nőre gondoltam,hanem lehet hogy most érzelmileg rosszabb helyzetben van,esetleg más is zavarta

tudom hogy nehéz lesz,de most az a legjobb ha adsz neki pár hetet

2013. márc. 7. 21:46
 13/16 A kérdező kommentje:
végülis van egy barátnője akit ki nem állhatok..és szerintem nagy hatással van rá aki ráadásul a barátnője is :/ lehetséges ő is tele beszélte a fejét mert tőle kitellik :/ igazad lehet hogy érzelmileg ő jobban ki van,de azt nem hiszem sajnos...muszály megtennem hogy adok neki pár napot mert akkor végre tényleg megtudom hogy mennyit érek neki,és hogy tényleg szeretett -e eddig ! csak sajnos..a legroszabb az..hogy várni :( esetleg valami más tanács hogy mit hogy tegyek pár nap,hét után ha nem keres?
2013. márc. 7. 22:58
 14/16 anonim ***** válasza:

ha 1-2hét múlva sem jelentkezik akkor keresd te azzal az ürüggyel hogy mi legyen a dolgaiddal amik nála maradtak,de ne ess kétségbe,ne idegeskedj

erre a legjobb recept a barátok,sok vígjáték és egy jó könyv,tereld el a gondolataidat ameddig vársz

2013. márc. 7. 23:01
 15/16 A kérdező kommentje:
igazad lehet!csal sajnos tényleg az volt a problémám hogy kollégiumban a szobába egyedül vagyok :S és egyszerüen töltök le otthon 5filmet vagy többet annál...de hát sajna megnezem 2nap alatt és a többi meg :S ez itt a gond,de a lényeg az hogy foglaljam le magam,ne legyek idegroncs :S bár sztem mind1:/ és ahogy csak tudok..legyen jó kedvem! de viszont vissza jelölt az barátnőm,azaz az exem :S és valami olyasmit osztott meg hogy "akinek fontos vagy az keres,ki keres úgyis megtalál a kifogás felesleges" és azt irta a megosztáshoz hogy igaz! szerinted ez lehet valami célzás hogy tényleg csak idő kell neki és picit kezdi bánni?! szerinted??
2013. márc. 7. 23:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, ez célzás volt részéről, hogy keresd fel. Írj neki, hogy mi a helyzet vele, hogy van.. stb..
2013. márc. 10. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!