Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a barátomnak csak én legyek és ne nézzen más lányra?
ezt a "ne nézzen más lányra" nem szó szerint értem persze. hiszen néha pont én szoktam mondani neki pl. ha az utcán meglátok egy hosszúlábú miniszoknyást, akkor tutira szólok a barátomnak, hadd gyönyörködjön... :P
inkább arról van szó, hogy van egy konkrét lány a környezetében, akit nagyon helyesnek talál és szimpatikusnak, meg jófejnek és nap mint nap találkozik vele és hogyan lehetne hatni rá hogy ne vonzódjon ahhoz a lányhoz??
ne írjátok lécci hogy fogadjam el ha jóban vannak, mert én nem tudom elfogadni hogy más is van a képben rajtam kívül. de nem akarom elhagyni sem, nekem valami olyan tanács kéne hogy mit tehetnék, hogy a barátom elfelejtse azt a lányt és csak rám koncentráljon, hogyan tarthatnám meg őt úgy hogy egyesegyedül csak engem akarjon?
hagyjad már ezt a ne féltékenykedj - ki mondta hogy féltékenykedek?? nem szoktam neki hisztizni meg ilyenek amikre gondolsz - nem szoktam ezt a témát előhozni!! nem vagyok hülye, tudom, hogy azzal csak még jobban eltávolítanám magamtól... EGYSZER mondtam neki hogy hagyja a csajt, azt is tök normálisan nem hisztizve!
csak magamban szenvedek.
ASOT - igen, ez lehet mostanában tényleg kezd ellaposodni (bár nem a szexben hanem inkább a közös programok tekintetében. a szex-szel szerencsére nincs baj...)
megpróbálok akkor változtatni, feldobni kcisit a dolgokat.
köszi az értelmes válaszokat! :)
Nálam ez ütné ki mindig a biztit, ha nem ehhez hasonlóan gondolkodik valaki: "ne nézzen más lányra" nem szó szerint értem persze. hiszen néha pont én szoktam mondani neki pl. ha az utcán meglátok egy hosszúlábú miniszoknyást, akkor tutira szólok a barátomnak, hadd gyönyörködjön...
mert aki már arra paráz és féltékeny és cirkuszol ha az ember az utcán a párja mellett megnéz másokat z nagyon gyerekes...és az a féltékenység az már gáz...de pont ebben nem problémás a kérdező.
Szóval tegyél egy próbát , ha nem jársz sikerrel akkor majd gondolkozz el, hogy akarod e tovább...de talán akkor már elég egyértelmű lesz....
még mindig azt mondom, hogy ne féltékenykedj! nem mutatod ki, de ettől még magadban túlzásba viszed! ezen görcsölni felesleges!
Ha van olyan paraszt a srác, hogy megcsal, akkor dobod, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!