Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog elmulni a hianya?

Figyelt kérdés

2Honapja kulon vunk mar az exemmel.. Beleorulok a hianyaba. 2Ev 3honapot voltunk egyutt. :( elso szerelmem volt.

Ngyon rossz hogy mar nem az enyem es mast szeret, csajozik. Atvert engem,megalazott es ki tudja h nem e csalt meg... Megis szeretem. Akarmit tesz nem tudom gyulolni. Hogy tudnam kicsit megutalni? Talan ugy konnyebb lenne elfelejteni :(

Koszonom a valaszokat.

:) 19 L

2013. márc. 7. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk.
2013. márc. 7. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pontosan 3 hónap,2 nap, és 16 óra kell ahhoz, hogy elmúljon a hiánya. Na, viccet félretéve: majd elmúlik. Valószínűleg sok idő, ami tudom, nem túl bíztató. Mikor engem kidobott anno az első szerelmem,2 évig rá sem tudtam nézni senkire. És most, 10 év után is bedobban a szívem, ha összefutunk nagyritkán. Persze már kihevertem, és jelenleg nekem van a legédesebb párom a világon. Na de érted...az első szerelem, az első szerelem. Mindig is különleges marad. De a kín elmúlik, ne aggódj! :)
2013. márc. 7. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam hozzáállni, hogy ha valami "majd az idő megoldja"-típusú probléma, akkor úgy csinálok, mintha már meg lenne oldva, hiszen mást úgy sem tehetek. A szakítás pontosan ilyen probléma. Bulizz, élvezd a szabadságot, örülj az életnek, találkozz többet a barátaiddal.

25/N

2013. márc. 7. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!