Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem az jó dolog?
Figyelt kérdés
Soha életemben nem voltam még szerelmes, ha beszélnek a környezetemben róla, csak nézek és pislogok, hogy oké biztos...nem értem mit smárolják, ölelgetik meg hasonlók egymást, meg mi ez a nagy hepaj a szerelem körül, hogy nem tudsz létezni a másik nélkül, blabla...most ne kurjat@k le, én még soha sem tapasztaltam meg ezt az érzést, még plátóit sem, egyszerűen csak kíváncsi vagyok milyen az. Csak olyanok válaszát kérem, akiknek volt rendes kapcsolata!!! 18/L2013. márc. 7. 01:32
1/10 anonim válasza:
ezt mindenki máshogy éli meg de abban szinte mindenki egyetért hogy a szerelem:
megtanulod elfogadni hogy mindenkinek vannak hibái
nem a k*rva vekker hanem a párod miett kelsz fel
van akinek örömet okozz
jo a szex
közös programok
romantikus vacsorák
blablabla többi hasonló. De a szerelem maga jó dolog csak sokan félreértelmezik illetve rosz célokra használják fel :/
2/10 anonim válasza:
Én 35éve sóvárgok az érzés után. Bocs. Én nyertem. 35F
3/10 anonim válasza:
1! igaza van
szerelem akkor a legjobb, ha a két fél egyformán szerelmes, na ez viszont nem mindenkinél van így
ált az egyik fél jobban szereti a másikat,
a másikat elfogadod úgy, ahogy van, nem akarod átformálni, persze a hibáit nem veszed észre,
ja és tavasz van, szóval a szerelem időszaka,
ha igazán szerelmes vagy, akkor hiányzik a másik, nem tudsz nélküle élni N
4/10 anonim válasza:
Szerintem egy évszaknak semmi köze a szerelemhez. Gondolom nem kopogtat a szerelemnek nevezett izé, hogy na szia lassan tavaszodik itt az én időm, mint ahogy azt sem mondja ősszel hogy eltelt az időm, megyek aludni... jövő tavasszal majd jövök.
5/10 A kérdező kommentje:
2. Én nem sóvárgok utána, egyszerűen még soha nem is éreztem. Egyébként a 3.-nak lehet azért fogalmazódott most ez igazán bennem, mert tavasz van...eszembe sem jutott...
2013. márc. 7. 01:48
6/10 anonim válasza:
Majd fogsz, ha 35 év után rájössz, hogy vmi nagyon el van b_szva... De inkább ne legyél... mármint egyedül ennyi idősen is.
8/10 anonim válasza:
Csodálatos érezni, hogy mellette szeretnéd leélni az életed, akkor is ha nem viszonozzák. Más, hogy egyúttal pokoli is. Sokról lemarad aki nem talál ilyen személyt 30-50 évesen sem.
9/10 anonim válasza:
Szerintem,egy nagy hülyeség ez a szerelem dolog.Bár,én nem sokat tudok erről a sz.rról.De mondjuk voltam már szerelmes,de amikor összejöttem a pasival,már nem éreztem szerelmesnek magam.Meg mi az,h nem tudnak egymás nélkül létezni?Ugyan már...Magáért éljen az ember,ne másért.
10/10 anonim válasza:
A szerelem egy kezdetleges szintjét szerintem az ember gyerekkorban vagy legalább tinikorban megtapasztalja, nem hiszem h normális hogy 18 évesen ilyen értetlenül állsz a dologgal szemben, h fogalmad sincs róla mi jó benne. Gondolom neked ez ilyen színjátszásnak tűnik, amig nem tapasztalod meg nem tudod mi az, ne nézz hülyének normális embereket ez miatt :) Ha néhány éven belül nem jelentkezik menj el szexológushoz szerintem, lehet hogy aszexuális vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!