Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen ember?

Figyelt kérdés

Volt egy Barátnőm, akit nagyon szerettem, egy évig voltunk együtt. Természetesen voltak vitáink mint minden kapcsolatban, aztán bejött a képbe egy másik lány, megcsaltam a barátnőm majd szakítottunk és összejöttem ezzel az új lánnyal, akibe szintén szerelmes vagyok, csak aztán most megint elkezdtem beszélgetni az exemmel és hiányzik. És megcsaltam az új barátnőm az exemmel. És mindkettőt szeretem pont úgy mint mielőtt szakítottam volna az előzővel. Szörnyen nagy retardált patkány vagyok. Azzá az emberré váltam akit elítéltem ezek előtt. Nagyon fáj amit teszek a szeretteimmel rendszeresen :'(

(valahová muszáj volt leírnom, senkinek nem mondtam el hogy mi van megint)

2013. márc. 6. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát most nem azért mondom mert bunkó akarok lenni veled. De gondolkodtál volna előbb.

Viszont. Ha nem akarsz egyikkel sem rosszat tenni folyamatosan. Akkor inkább hagyd ott mindkettőt még most.

Vagy ha választani akarsz, akkor dobj fel egy érmét és amelyik oldalnak jobban szurkolsz azt válaszd, valamint írd le egy papírra, hogy kit miért lenne jó választani. Amelyikhez több előny gyűlik akkor azt.

Amúgy hogyha nagyon el akarod mondani mi baj van, akkor írj nekem nyugodtan. Meghallgatlak és ha szeretnéd természetesen válaszolok is. A koromat pedig csak akkor mondom meg. :)

2013. márc. 6. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha Neked ennyire fáj,akkor gondolhatod,mit érez a két lány,akiket átvertél!Szóval ha jót akarsz nekik,hagyj fel a kettős játszmával,és egy ideig hagyd békén mindkettőt.Gondolt át alaposan,mit diktál a szíved,és aszerint válassz,de csakis azt válaszd,akit tényleg szeretsz!Akkor csak ő legyen számodra,senki más.Elvégre Te is szenvednél a tudatól,hogy csak játszanak Veled,hát mást se csapj be önös érdekek miatt.
2013. márc. 6. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:
*szenvednél a tudattól
2013. márc. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!