Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarnak a nők magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a nők magasabb pasit? Létezik olyan lány vagy van itt olyan lány aki jól érezte magát alacsonyabb pasival?

Figyelt kérdés

Szinte minden nő akivel beszéltem, még akinek nem volt fontos a külső annak is ez az egy fontos volt, hogy magasabb legyen a fiú. Mi ez az őrület a nők között, netán egy ösztönös állatias viselkedés forma, mert hogy egy férfi akkor erősebb, dominánsabb, ha magasabb.

De netán van olyan nő, akinek jó az alacsonyabb pasi is?

2013. márc. 6. 21:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Azért próbálkozz, ne félj az elutasítástól, próba szerencse mondják.
2013. márc. 7. 00:38
 12/28 anonim ***** válasza:
Ezt nagy valószínűséggel csak beképzeled magadnak.. ÉN 170cm -es alacsony srác vagyok. A mai nők szinte ekkorák mint én, és ekkor még ott van a r-hadt magassarkúik is.. Eléggé degradáló egy érzés amikor átnéznek rajtad, és pl. Te vagy a legalacsonyabb egy buliban.. Ez nem ad pozitív lendületet az embernek,és igen sajnos tény, hogy a nők 90%-nál alacsonyként TARTÓS kapcsolatra nem sok esélyed van.. Kereshetsz a neten forrásokat amikben leírják, hogy az alacsony (165-170cm)férfiak között jelentősen nagyobb arányú az elvált-egyedülálló egyén..
2013. márc. 7. 17:45
 13/28 anonim ***** válasza:
Én csak 166 cm vagyok (23F) és még így is 4,5 évig jártam egy lánnyal, ha 170 centi lennék hálát adnak az égnek, hogy ekkorára nőttem. Egyszerűen a lányoknak magabiztosság kell, belső erő, amit sugárzol. Amúgy az, hogy a lányok 170 centisek mind ez nem igaz, az átlag olyan 160-165 cm, kisebb százalékban 170-175cm, efelett meg nagyon ritka. MINDEN AZ EMBEREN MÚLIK. És én, most egy 168 centis lánnyal randizgatok, a két cm. kábé nem is látszik. A bulikban én vagyok a legkisebb ( fiú ) mindig és imádom a barátaimat ők is engem, egyenrangúan kezelnek, soha nem éreztem a baráti társaságomban azt, hogy én lennék a legkisebb. Szórakozóhelyen meg szinte mindig összefutok egy sorstársammal, mármint a magasságot illetően. :)
2013. márc. 7. 18:31
 14/28 anonim ***** válasza:
A források meg azt is leírják, hogy igazán nagy dolgokra a kisemberek is képesek. Nagy vezetők, sportolók, színészek, tudósok között rengeteg 160-65 centis férfi volt. Érdekes, hogy te mindig csak a rossz dolgot látod meg ezekben az írásokban.
2013. márc. 7. 18:33
 15/28 anonim ***** válasza:

ebben öreg nagyon tévedsz, hogy vezetők alacsony emberek.. Egy német multinál dolgozok, ahol a diplomám és szakmai tapasztalatom alapján simán középvezetői poz léphetNÉK. EGy HR-stól tudtam meg miért nem lesz erre nagy valószínűséggel esélyem, mert alacsony vagy... ez volt a válasza a 170cm-re. Szóval a vezetői írásod az nagyon kamu.. max csak kisvállalatoknál lehet igaz..

A statisztikák nem hazudnak, azért mert te egy kivétel vagy, az nem oszt nem szoroz.. A legtöbb nőt nem érdekli egy 170cm-es férfi, mert nekik 180cm-es kell a magassarkú miatt. A női átlagmagasság 165cm plusz 10cm a tűsarkú miatt. A magabiztosság csak magassággal létezik, anélkül ez a fogalom érvényét veszti.

2013. márc. 7. 19:01
 16/28 anonim ***** válasza:
Utolsó te mekkora egy hülye vagy, nem mondták még neked? A saját önbecsülésed rabja vagy. Édesapám 170 cm és vezetői posztban van egy nagy intézménynél. Neked soha nem lesz jó, te soha nem fogsz tudni érvényesülni, ameddig le nem küzdöd a saját gátlásaidat. Nem csak én vagyok az egyetlen férfi, aki felül tud kerekedni ezen a tulajdonságán. Márpedig, akik ezt meg tudják tenni sikeresek lesznek. Olyan ez mint a péniszméret, mindenki azt hiszi, hogy 20 centi kell belőle, holott elég belőle a 15 is.
2013. márc. 7. 19:07
 17/28 anonim ***** válasza:
Kit érdekel apád, lehet, hogy párttag volt, sőt biztos is, úgy meg könnyű volt vezető pozícióba kerülni. Itt hülye csak Te vagy öreg, ha már normál hangnemben nem tudsz az emberrel beszélni.. Nincs gondom az önbecslésemmel, mert reális és nyitott szemmel járok a világban. Amiket írtam az tapasztalat volt sajnos.. A kérdező sem véletlenül dobta fel ezt a kérdést, oka van/volt rá. A te eseted nem bizonyít semmit sem..
2013. márc. 7. 19:14
 18/28 anonim ***** válasza:
Persze...gondolom Bernie Ecclestone-nak is azt mondtákh túl alacsony aztán meglehet nézni :DDD
2013. márc. 7. 19:20
 19/28 anonim ***** válasza:
A hülyézésért elnézést kérek ( ebben az egyben van igazad ), de a többiben nincsen, nem érted még mindig, amit írok neked és az önbecsülésedről amit írtam, azzal még mindig egyet értek, mert a határozottság nagyon sokat számít
2013. márc. 7. 19:20
 20/28 anonim ***** válasza:
Ember, Berni milliárdos dollárban nem Ft-ban.. Az felülírja sok olyan nő ingerküszöbét és hajlandó miért is ne lenne rá hajlandó vele megházasodni. Ez egy elég rossz példa volt. Engem nem vet fel a pénz, mert szegény családból származok. Van munkám, de még nekem kell apámat segítenem. EZ nem menő egyetlen nőnél sem, mellette a 170cm és a 12 cm-s farkam sem egy vonzó tényező..
2013. márc. 7. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!