Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21 éves vagyok (lány). Még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok (lány). Még nem volt komoly kapcsolatom. Vajon várjak a "nagy Ő"re vagy érjem be "kevesebbel"?

Figyelt kérdés
Én legszívesebben várnék még. Egyébként nem teszem túl magasra a lécet, de vhogy még nem találtam meg az igazit. És csak azért meg nem akarok egy kapcsolatba belemenni, hogy legyen vmi.
2009. szept. 13. 01:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Te dolgod, de ha valaki meg szeretne ismerni érdemes lehetőséget adni rá, ha szimpi.
2009. szept. 13. 02:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Kapcsolatba miért ne? Tökéletes egyezés nincs, az együttjárással csiszolódnak össze a párok. De valamiért van egy olyan érzésem hogy ez a szüzesség témába is mehetett volna. Tévednék?
2009. szept. 13. 02:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem fog elsőre jönni az igazi, csak mondjuk 10-ikre. És: Ha nem kezdessz vele, sose tudod meg, hogy ő- e az igazi. Sok fiú csak közelről tudja felfedni a z igazi arcát. Ismerkedj, flörtölj. Nme kell komoly kapcsolat. Csak olyan bármilyen. Majd komolyra fordul magától, ha itt az ideje.
2009. szept. 13. 02:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Sajnos ki kell h ábrándítsalak. Nincs olyan a szó szoros értelmében, hogy igazi. Ahogy írták, a párok a kapcsolat során csiszolódnak össze. Persze vannak nagy fellángolások, szerelmek, de olyan kapcsolatod sose lesz, amiben mindig minden tökéletes lesz. Minden kapcsolatban vannak viták, és ez is hozzátartozik. És sajnos egyszer minden szerelem véget ér, legkésőbb idős korban, de annál valószínűleg sokkal hamarabb.

Az igaz, hogy nagyon oda kell figyelni, kivel kezdesz, de ne várj Mr. Igazira, mert sajnos nem létezik.

De ettől még lehet nagyon szuper, szerelemdús, komoly kapcsolatod, de csak olyannal kezdj aki bejön külsőre és belsőre is. Persze, esélyt kell adni, annak aki szimpi, hogy a belsőjét is megismerd.

2009. szept. 13. 03:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj,hogy a mai fiatalok könnyen ugranak bele egy párkapcsolatba,és ez jóformán csak a szexből áll.Így soha nem találják meg az igazit.Ha először csak a másik jellemét,gondolkodását ismernék meg,ha a hétköznapi dolgokban azonosan gondolkodnak,és csak azután jönne a szex,sokkal többen találnák meg az igazit.

Az igazi nem azt jelenti,hogy a másik tökéletes,hiszen tökéletes ember nincs.De ha valakivel valóban szeretitek egymást,kitartotok egymás mellett jóban-rosszban,elnézitek a másik hibáját,bíztok egymásban: akkor megtaláltátok az igazit.De ehhez az kell,hogy ne váltásátok aprópénzre az érzelmeiteket,ne sodródjatok egyik kapcsolatból a másikba,mert az csak kiábrándultsághoz vezet.Nem vagy még elkésve semmiről.És csak olyan kapcsolatba menj bele,amit tartósnak ítélsz.Inkább egyedül legyél,mint rossz kapcsolatok soraiban.

2009. szept. 13. 07:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm 07:01-es válaszát...=) az előző hozzászólások igen csak megijesztettek, de akkor ezek szerint van rajtam kívül még olyan ember, aki hasonlóan gondolkodik...Szerintem nagyon kiábrándító, ha kapásból úgy indulunk neki a dolgoknak, hogy: "úgysem létezik az igazi és a szerelem is elmúlik egyszer"....:/:( inkább arra kéne gondolnunk, hogy: mi van ha mégsem múlik el??
2009. szept. 13. 08:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Menj el horgászni és talán kifogod az arnyhalat...

A nagy ő re ne árj, hanem keres!

Aki keres valamit, az sikerrel járhat...

Ne kapkod el, :)

2009. szept. 13. 10:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha egész életedben az igazira fogsz várni sose lesz senki, és még azt is elszalasztod, aki tudna téged szeretni. Igazi csak a filmekben van, ismersz te olyat az életben akinek még sosem volt semmi gondja a párjával, és nem is múlt el öreg korukban sem a rózsaszín köd?

Ha erre igennel tudsz válaszolni akkor várj csak tovább:P

2009. szept. 13. 13:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok, csak én 21 éves fiú vagyok. Sokat gondolkodtam azon én is, hogy miért nincs nekem egy normál kapcsolatom. Végülis arra jutottam, hogy nem az igazit kell várni, mert az nem is létezik. Inkább valaki olyannal kell kezdeni, aki kicsit hasonlít a fejedben elképzelt ideálhoz. A szerelem általában nem első látásra jön, hanem előbb utóbb kialakul. Valahogy így fogok most újult erővel keresgélni hátha lesz valami.
2009. nov. 8. 01:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Attól függ ki a nagy ő. A nagy ő nálam = kijövünk egymással, őszinték vagyunk egymáshoz, szeretjük egymást.

Mi kellhet még? A mai fiatalság el van tévedve (mint én 18/F nem fiatal lennék úgy mondom). Nem a farok méret a lényeg, hanem az IQ méret. Nem az ilyen olyan trendi külső, hanem a megértő belső. Olyan mint az alma: Ritka a kívül - belül nagyon szép alma. Van aki kívül szép, belül férges. Van aki kívül kicsit csúnyább, de belül szép. A Te döntésed, hogy mi számít. Nekem az egyensúly. Ha így gondolod, szívesen levelezek veled és bárkivel.

2009. nov. 8. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!