Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nem sportos, hanem hétköznapi, attól lehet még olyan barátja, aki sportos és kockahasa van? Nem fog ettől megutálni a barátom akár később?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy lehet-e egy hétköznapi átlagos lánynak olyan barátja, aki nem hétköznapi, azaz sportos és kockahasa is van.

Nem fog ettől megutálni, akár később sem?

És nem lesz gond a nemi életünkben ezzel így, hogy ő szexi kockahasú, én meg átlagos testű vagyok?

2013. márc. 6. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az ellentétek vonzzák egymást :P
2013. márc. 6. 19:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha még valaki tud, írjon!

Csak azért kérdeztem ezt, mert én hétköznapi kinézetű lány vagyok (azaz nem sportos), és tetszik egy olyan fiú, aki viszont sportos, és kockahasa is van. És nem akarom, hogy ez később gondot okozzon.

2013. márc. 11. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:
42%

"És nem akarom, hogy ez később gondot okozzon."

Dicséretre méltó az igyekezeted, de vajmi kevés az esély arra, h meg lesztek egymással elégedve. Már mint a másik külsejével. Lehet téged fog továbbra is zavarni, h te "csak egy átlagos lány" vagy, míg ő egy jó pasi; lehet az ellenkezője is. Rajtatok múlik.

2013. márc. 11. 12:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
És mi tart vissza attól,hogy sportolj?-.-"
2013. márc. 15. 11:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Előfordul ilyen, én is ismerek olyan szálkás kigyúrt pasit, akinek hegyomlás a barátnője. De hogy aki neked tetszik, az mennyire válogatós, nem tudhatjuk.
2013. márc. 17. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!