Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1hós kapcsi. Múltkor smst...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1hós kapcsi. Múltkor smst kapott és mondta, h nézzem meg, mert épp főzőtt. Megném, lépek a vissza gombbal, erre alatta a volt pasijai üzijei. Ehhez mit szólnátok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 23:51
 1/7 A kérdező kommentje:
állítólag nem szerette. de am. észrevettem, h mindig a seggében hordja a telot, csak akkor pont nem. ez jelenthet vmit sztetek?
2009. szept. 12. 23:52
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

neked ledobná az agyam az ékszíjat. alig bírnám visszatenni.

nem normális excsajoktól/expasiktól üzeneteket megtartani.

2009. szept. 12. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
bocs: nekeM
2009. szept. 12. 23:57
 4/7 A kérdező kommentje:
hát kissé nekem is kiverte a biztosítékot. nem tudom, hova tenni...tőle meg nem kérdezhetem meg, mert én ezt nem láthattam:D
2009. szept. 13. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azokat az üzeneteket korábban kaptam,még akkor,amikor ti nem jártatok ugye? tehát nem a kapcsolatototk alatt kapta és tartotta meg.

Bocs,hogy ezt mondom,de én is lány vagyok és soha SEMMIT nem törlök ki és nem dobok el,amit valaha olyan embertől kaptam,aki fontos VOLT.Az nem jelenti azt,hogy ma is fontos,de az életem része volt,hozzá tett szép emlékekkel vagy épp tanultam belőle,hogy sose kövessem el ugynazt a hibát.A lényeg,hogy nem törlöm ki az emlékeim közül.A jelenben már nem lényeges,de a múlt része.Nekem is tele van a telefonom archivuma exek sms-eivel.Soha nem olvasgatom,de jó érzés tudni,hogy megvannak.Dobozba tettem a tőlük kapott leveleket,ajándék tárgyakat,mindenféle emlékeket.Nincsenek szem elött,de tudom hol vannak és megnyugtat,hogy van nyoma a múltamnak.Tudom,hogy hülyén hangzik,de nagyon fontosak nekem az emlékek.Ne legyél féltékeny szerintem!Amig melletted van,neked főz és téged csókol,addig nincs miért aggódnod.De ne kényszeítsd,hogy törölje azt az időt,amig még téged nem ismert!

2009. szept. 13. 00:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezaz!! Attól, h valaha mást is szeretett, nem várhatod el tőle, h feldobjon mindent!! Nyilván benne is talált valamit, ami miatt akkor úgy gondolta, jól van az úgy, ahogy van, és ez ellen nem tehet semmit! Butaságokon kérődzöl... nem zárhatod be egy dobozba, amit akkor nyitsz csak ki, ha neked kell épp valami! Igenis, van múlja, vannak múltbeli ismerősei, ne akard elvenni őket tőle!
2009. szept. 13. 01:49
 7/7 anonim ***** válasza:

mivel te artatlanul kileptel az smsbol nem lesz gyanus h lattad az alatta levo irojat. ugyhogy rakerdezhetsz. az ilyesmit jobb megbeszelni es tisztazni.

az elottem szoloknak igaza van, en is tartogatok ezt azt az exektol. tudom h ez az ujabb partnernek nem esik jol, nekem se esne, de meg kell erteni.

viszont ha pont az uj sms alatt volt az ove, lehet h uj sms. meg ez is rendben van, de fugg az sms tartalmatol. szerintem tisztazzatok h az emlekeken kivul fuzi-e meg valami az exehez.

2009. szept. 13. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!