Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek utann vissza mennetek hozza?
Figyelt kérdés
A párommal 2évig voltunk együtt... A 2 év folyaman elő fordult már,h agreszivan viselkedett velem(Ordibalt) bla bla..Pénteken viszont nagyon meg haragudtam rá.Minden jol ment.A baratom hivott taxit ,aki azt mondta,hogy várjuk a szórakozó hely sarkánál,mert 5 perc és itt van..Oké is lett volna,de a baraom mondta ,h menyunk hozza.A baratnom csak annyitt mondott,hogy ,de minek,mikor mindajrt jon a taxi,erre a baratom engem elkezdett huzni a kabatom is elszakadt ,a baratnom nem engedte neki,neki ment ökölel a baratnomnek ,mintha egy pasi lenne,nem huzott be neki de még is nagyon kozel volt,engem is utni akart sikerult is neha neki ,meg abaratnom is meg csapta..Mind a 2en sirtunk nagyon a taxis alitotta le a baratom + még egy sörös üveget is nekünk vagott,ha nem hajultunk volna le pf...Nagyon faj ,hogy ezt csinalta,bar ő azt mondja,h nem igaz,meg mi mentunk neki bla bla..Könyörög napokóta h bekuljek ki vele,de valami nem engedi,pedig imadom,de ugy gondolom,h ez meg bocsajthatatlan viselkedes.Hianyzik és nem tudom massal elkepzelni,de a barataim is azt mondtak,h ,ha vissza mek hozza őket elfelejthetem.Ha arra gondolok,h mas pasival kell lennem ,pff..2013. márc. 6. 10:01
2/6 anonim válasza:
Nagyon nehezen lehetett kibogarászni, amit írtál. Mindenesetre a válaszom: NE!
26/f
3/6 anonim válasza:
Ha velem csak fele ennyit csinált volna valaha egy pasi máris leléptem volna. Egy iylen ember iránt azonnal el is mulnának az érzelmeim. Egy ilYen ember GYÁVA. Gyáva emberre pedig nem tudok felnézni. A másik ha most ezt csinálta agüdhatsz hogy mikro ver meg ugy rendesen, gondolom nem igy akarod élni az életedet. Nme is kell mkost arra gondolnod hoyg mással légy. Elöbb ezt zárd le magadban, dolgozd fel és idővel ujra ész leszel egy kapcsolatra. Ne legyél kapcsolat függő. Igen igazad van ez megbocsájthatatlan viselkedés. Sajnos ez mindig igy van, elöször csak hangos szó, aztán megrángatás, ellökés aztán jön a verés. Egy agressziv ember nem tud megállni. Jobb az ilyet kerülni. Örölj ha simán tovább lép és sikerül tőle megszabadulni és nem fog fenyegetni stb....
4/6 fospuska válasza:
kukába az ilyen paraszttal. vissza se nézz,úgy húzz el onnan.
5/6 anonim válasza:
Bocs, de ha ezek után neked megerősítésre van szükséged, akkor zsák meg a foltja...
6/6 anonim válasza:
Tipp: a barátodhoz ne térj vissza. A nyelvtankönyvedhez viszont sürgősen.
("utann, agreszivan, hivott, baraom, menyünk, annyitt, mindajrt, ökölel, abaratnőm, sirtunk, hajultunk, napokóta, mek") hogy csak néhány szót idézzek, aminek érdemes lenne utána nézned.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!