Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő míg szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő míg szerelmesek maradunk az exünkbe? (szakítás után? )

Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:

változó...

nekem eddig egy héttől másfél évig terjed a skála

2013. márc. 5. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
amíg nem jön be a képbe egy másik :)
2013. márc. 5. 23:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Na most komolyan...erre van egy egységes képlet?... menj aludni.
2013. márc. 5. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:

öhmm... van akinek egy éjszaka...

van akinek egy élet

nézz körül az irodalomban, hány költő sopánkodott évekig egy nő után.

2013. márc. 5. 23:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Én másfél évet "sopánkodtam" exem (pasi) után. Szeretem ezt a szót, hogy sopánkodik:DDD
2013. márc. 6. 00:19
 6/10 anonim válasza:
2 éve szakítottunk, azóta már feleségem van és még mindig őt szeretem igazán. :\ 24F
2013. márc. 6. 01:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát kedves utolsó, erre csak azt tudom mondani, hogy rossz döntés volt úgy kapcsolatot kezdeményezni, főleg megnősülni mással, hogy még nem tudtál túllépni az előzőn. De ezt szerintem te is tudod.
2013. márc. 6. 09:44
 8/10 anonim válasza:
Tudom, de az exemmel már soha sem lehetünk együtt újra, már neki is új kapcsolata van, de ő is ugyanúgy szeret.
2013. márc. 6. 13:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Sajnálom, de viszont nem értem, miért ne lehetnétek együtt, ha még mindig szeretitek egymást?! :)

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. márc. 6. 13:56
 10/10 anonim válasza:
A szülei utálnak és sohasem fogadnának el, bármit is tennék. Ìgy abban maradtunk, hogy neki én vagyok a nagy ő, nekem pedig ő. :\
2013. márc. 7. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!