Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
OOKagyloOo kérdése:
Szerintetek aggódnom kéne?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy nem lett volna szabad, de amikor a barátom elment fürdeni ott hagyta nekem a telefonját ,hogy játszak rajta. Nem tudtam megállni ,hogy ne nézzem meg az sms-ket.. Teljesen megbízom benne, soha sem gondolnám ,hogy valaha is megcsalna. De találtam egy üzenetet amit az egyik volt barátnőjének küldött névnapjára, akivel már fél éve nem beszélt. Szerintem elég furcsa dolog ,hogy a volt barátnőjének küld sms-t. Amikor vissza jött megkérdeztem ,hogy mikor volt előttem utoljára barátnője és azt mondta h 1 éve, de a névnapi előtt tavaly júniusban írni neki szerelmes sms-t,mi szeptemberben jöttünk össze és már az is felmerült bennem ,hogy mi van ha csak azért jött velem össze h pótolni próbálja/próbálta a hiányát. Előre is köszönöm a válaszokat!:)
nem kell. egy névnapi üzenet még nem a világvége :)
2013. márc. 5. 20:28
2/11 anonim válasza:
Boldog névnapot!
Te megcsaltad a pasid? szemét..
2013. márc. 5. 20:29
3/11 Pretty Ballerina válasza:
"Teljesen megbízom benne ... "
Lóf*szt. :)
2013. márc. 5. 20:29
4/11 anonim válasza:
Legalább ne mentegetőzz, igen is kutattál! Egy évvel ezelőtti sms-ekről beszélünk édes....-.-
Hát komolyan am akkora botrány ha névnapi sms-t küld valaki? Aztán, az is botrány, hogy mikor még NEM VOLTATOK EGYÜTT mást szeretett? Hát behalok komolyan...szakíts vele azonnal nem is tudom hogy bírod....
Remélem érzed az iróniát...
Persze a kapcsolatodról nem is tudunk semmit, de hát az nem lényeg.... Nem igaz hogy nem érzed, hogy szeret-e vagy sem....
2013. márc. 5. 20:30
5/11 A kérdező kommentje:
de nem csak annyit írt neki h boldog névnapot..azon nem akadtam volna ki..hanem vmi olyat h: Bolog névnapot nagylány legyen még sok ezer. legyen szép napod még egyszer boldog névnapot
2013. márc. 5. 20:31
6/11 anonim válasza:
És akkor mi van? -.- Amúgy meg tőle kérdezd meg....
És még egyszer: érzed hogy szeret? Basszus egy rendes párkapcsolatban lehet hogy sok mindent nem tud az ember. De az az egyet lehet érezni, ha a párodnak tényleg te kellesz.
2013. márc. 5. 20:33
7/11 A kérdező kommentje:
te meg nem érted..-.- nem azt mondtam h 1 évvel ezelőtti sms-ről van szó..hanem azt h amikor megkérdeztem h mikor volt barátnője előttem utoljára ezt a névnapit most küldte neki 02.06 és akkor már jó régen együtt voltunk.
2013. márc. 5. 20:34
8/11 anonim válasza:
Igen, ezt értjük. Te nem értesz :D
2013. márc. 5. 20:36
9/11 anonim válasza:
Dehogy kéne:) csak barátok maradtak, vagy egy kedves emlék, talán pont azért, mert igazából egyikük se érzett igazi szerelmet sose a másik iránt. Lehet, hogy nem mondennap beszélős barátok, csak haverok inkább. Belefér simán, nyugi.:)
2013. márc. 5. 20:42
10/11 anonim válasza:
Én is voltam már így. Ezekkel együtt kell tudni élni,el kell tudni fogadni. Meg ha tudod h nem csal meg,majd elfelejti. Ne sokat mond neki,mert akkor direkt idegesít majd vele :D :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!