Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira őszintének tűnt, de nem tudok már bízni benne?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy barátom régi telefonjába találtam lányoktól sms eket. Azt a telefont már nagyon rég használta, csak most a másik elromlott neki. Mikor megkérdeztem előtte hogy hadd nézzek bele a telefonjába, azt mondta nem szabad mert van vmi benne velem kapcsolatba. Kértem hogy engedje meg. Aztán elmondtam neki, hogy elolvastam és h miért hazudott. Kiborultam h a képembe hazudik. Azt mondta tudta, de nem akart fájdalmat okozni vele. Szakítani akartam vele, mert hazudott, de ő annyira kiborult sírt, őrjöngött szinte, hogy élete szerelmét ilyen miatt veszíti el. Végül vele maradtam mert ő életem szerelme élni se tudnék nélküle épp ezért fáj annyira. Viszont félek h mikor hazudik megint. Mivel teszteljem le?2013. márc. 5. 15:46
1/4 anonim válasza:
Én voltam hasonló helyzetben,szakítás lett a vége...
2/4 Hanariko válasza:
Lehet én nézem rossz irányból, de ha az egy 100 éve használt telefon, akkor miért foglalkozol azzal, hogy abban mi van? Vagy akkor már/még együtt voltatok? Szóval akkor kapta őket, mikor jártatok vagy még az előtt?
3/4 A kérdező kommentje:
előtte két évvel
2013. márc. 5. 16:04
4/4 anonim válasza:
Tehát kapott lányoktól SMS-t, mielőtt még megismerkedtetek volna? És ő nem akarta megmutatni őket? És te ezért akarsz vele szakítani? Kész röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!