Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhetek neki?
Egy fiúkból álló baráti társasággal elmentem én és a barátnőm "inni". De nem az iváson van a hangsúly, szóval ezzel kapcsolatban ne szóljon be senki. Köszi :)
Én sajnos elég sokat ittam (többet nem fordul elő) és az egyik fiú a társaságból csak velem fogalkozott. Úgy fogta a kezem, mintha járnánk, mikor leültema hóba, akkor felhúzott, az italt elvette tőlem... Aztán hazakísért és mondta, hogy csókoljam meg. Nem csókoltam meg.
Amikor suliban vagyunk, akkor alig-alig jön oda hozzám és amikor oda is jön, nem beszél valami sokat. Most akkor mi van?
Ja és nekem nagyon tetszik ez a fiú, csak nem tudom, hogy ő ezeket most azért csinálta-e mert tetszek neki, vagy azért mert "nem voltam teljesen józan" és hátha kaphatóm lettem volna valamire. Szerintetek?
Zsófi (15)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!