Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már ilyen esettel?
Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt, de a kommunikáció még mindig nem igazán működik. A barátnőivel, vagy akár idegenekkel is jól elbeszélget, a társaság középpontjában tud lenni, de mi egyszerűen nem tudunk jókat beszélgetni, az ő hibájából. Ha felhozok valami témát, azt várnám, hogy ő is tegyen hozzá valamit, de egyszerűen hiába próbálkozok beszélgetésindítókat bedobni, max. 1 rövid mondattal válaszol rá és ő nagyon ritkán hoz fel, vagy kérdez valamit. Ez élőben is idegesít néha, de Facebookon meg aztán pláne, amikor mindent egy "oh", "huh"-val és hasonlóval intéz el.
Gondolná az ember, hogy nem érdeklem, nem szeret, stb. Viszont mondja is, hogy szeret, folyton keresi a kezem, az ölelésem, a szex is jó és amikor szakítottam vele a fenti dolgok miatt, könyörgött, hogy ne legyen vége. Én is szeretem... ezért is nem vagyok képes ott hagyni, mert tényleg nagyon szeretem. Viszont nem értem ezt a dolgot...
"vagy akár idegenekkel is jól elbeszélget, a társaság középpontjában tud lenni, de mi egyszerűen nem tudunk jókat beszélgetni, az ő hibájából. "
Nem akarlak elkeseríteni, de a kommunikáció egy társasjáték. Ha valaki idegenekkel is elbeszélget sőt a társaság középpontja is tud lenni, csak veled nem tud elbeszélgetni, akkor tutira biztos vagy benne, hogy csak vele van a baj?
Egyszerűen szerintem annyira másik vagytok, hogy nincs közös témátok.
Én meg a helyedben nem mondanék neki semmit. Kezdje ő a beszélgetést, mondjon ő valamit.
Én is így voltam az ex palimmal, mondtam neki hogy amit mi beszélgetünk, legközelebb küldök neked egy lapot inkább pár kérdéssel te meg X-eld be a megfelelő válaszokat, vagy kitöltöd, aztán visszaküldöd és el van intézve a beszélgetés. Neten át sem, de élőben sem lehetett vele beszélgetni soha és nem is volt közös téma. Beleuntam az egészbe egy idő után.
Még van amivel ki lehet engem akasztani, bárki aki folyton ilyenekkel válaszol, hogy: értem, aha, oké... Na az, az...! Mondtam egyik ismerősömnek egyszer mikor azt írta sokadjára, hogy értem: mondom tudom hogy érted, hiszen értelmesen és érthetően fogalmaztam. Aztán meg már azt mondtam neki: tudod mit? Nem mondok neked semmit, úgy sem érdekel téged, mit strapáljam magam, leírom akkor papírra magamnak, azt is jobban érdekli amit mondok.
Én biztos mondanám neki: jó, ha nem érdekel amit mondok, nem mondok inkább semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!