Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti örülnétek, ha a barátnőtöktől ilyet kapnátok 1. évfordulóra? (kép)
Figyelt kérdés
Előhivatva, és egy szép keretve téve.
20, 19 évesek vagyunk, ez lesz az első évfordulónk.
2013. márc. 4. 21:23
21/25 anonim válasza:
én pasi vagyok, és már 30, de örülnék neki. Ezen látszik, hogy szívből van, foglalkoztál vele, megcsináltad, stb.
Kreatív és szuper!
Aki ilyennek nem örül, az mégis mit szeretne?
22/25 anonim válasza:
Szerintem tök jó!
Én 33 F vagyok (bár elég gyerekes :-) ) de nekem is tetszik.
23/25 anonim válasza:
én lány vagyok, de nem tetszik. olyan 16 évesen elmenne. én inkább főznék neki, vagy valami vele kapcsolatos, személyesebb dolgot találnék ki.
lehet ez csak az én dilim, de képtelen lennék olyan dolgot adni, amin én vagyok. (a képem)
25/25 anonim válasza:
Jópofa, ötletes. Szerintem örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!