Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetek be nála?

Figyelt kérdés

Van 1 csaj aki tetszik nekem. Sztem én is tetszek neki. De nem merek oda menni hozzá. Gondlom hogy elcseszném és kiröhögne mert hülyeséget mondanék.

Gondlom hogy meg tudjam nevettetni. Na az osztályban az összes csajt meg tom nevettetni de félek hogy nála hülyeséget mondanák. Meg tudnátok mondani hogy mit kéne tennem?

2013. márc. 4. 17:41
 1/9 ájszíjú ***** válasza:
gondlom, gondlom... ne gondlkodj hanem cselekedj
2013. márc. 4. 17:42
 2/9 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírásért :D. lécci segítsetek
2013. márc. 4. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
menj oda hozzá, és csókold meg.
 4/9 BeuusC. válasza:

Szerintem mondd el neki, hogy tetszik. Nekem példáúl ez a kapcsolatom így jött össze, hogy elmondtam neki h mitérzek féltem h elcseszem/kinevet...helyette összejöttünk 8hónapja együtt vagyunk. soha nem tudhatod hogy érez a másik vagy valami...mondd el neki. pl igy: figyu tetszel nekem már rég de nem mertem elmondani...aztán majd kialakul...:)

16/L

5/9 A kérdező kommentje:
:D köszi utolsó. utolsó előtti kezdjük ott hogy még sosem volt csajom szóval a csókot ink hanyagoljuk xDD
2013. márc. 4. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
ha bejössz neki,akkor olymindegy,hogy mit mondasz,csak azt akarja,hogy ott legyél.sok sikert :)
2013. márc. 4. 17:52
 7/9 A kérdező kommentje:
xD. de csak gondlom hogy bejövök neki. csak onnan hogy engem néz egész nap.
2013. márc. 4. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy 10? -.-'
2013. márc. 4. 18:22
 9/9 A kérdező kommentje:
xD. 13
2013. márc. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!