Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok lenéznek rám, mert nem vagyok jóképű, gazdag és izmos. Mit csináljak?
Átlagosnak mondanám magam, és elég alacsony is (173 cm).
A lányok már akkor félrefordulnak ha csak feléjük nézek, mit csináljak?
8as, 17 éves vagyok!!
7es beszélek angolul németül és franciául egész jól de talán pont emiatt én vagyok a kis stréber gyerek. a lányoknak meg a menők kellenek akik meg tök bunkók és buták de ez nekik tökmindegy
Kajád milyen?Meg van a napi 6-szoros kajálás,tápkieget tolsz ha nem bírsz enni?
Pl:Te vagy 75kg akkor 150g fehérje kell és 380g szénhidrát minimum.
Ezekkel tisztában vagy?
nem vagyok velük tisztában de annyit eszek mint egy ménes főleg sok húst meg tésztát
és nem akarok ilyen tápos lenni az erősítésnek táp nélkül is meg kell(ene) látszódnia
Érdemes elkezdenek számolni,mert hidd el én elkezdtem írni és sokszor nem volt meg a 2g/testsúly kg fehérje és 4g /testsúly kg szénhidrát.
Tápos az csak koncentrált élelmiszer tejsavó fehérje csak,ami sokkal egészségesebb a tejnél és hamar beépül az izomba.
Ha nem érzel semmilyen változást, pedig edzel akkor ott alapvető technikai problémák lesznek! Én is így voltam vele sokáig, próbáltam jól tartani, de ha nem tanulta meg az ember rendesen akkor nem sokat ér. Azon kívül persze, hogy szétcseszed az ízületeidet, gerincedet, előbb meg kell tanulni az izmokat terhelni. Ezt onnan tudhatod, hogy amikor pl végeztél, és sajog mindened, nehezebben hajlítod a karod, akkor nem sok hasznosat tettél. Ha eddig hibás volt, akkor pedig újra kell kezdeni, tehát fölösleges nagy súlyokkal nyűglődni, eleve egy kezdőnek szintűnek még fekvőtámaszt se javasolnék, mert azt is jól kell csinálni. Négykézláb helyzetben kulcsold összes a lábaid és támaszkodj a térdedre, majd sok kísérletezgetéssel keresd meg azt a pontot ahol a legterhelőbb a kinyomás, akkor csinálod jól ha már ebbe is belefáradsz (hátsó lapockákat lefeszíteni, karokra ránehezkedni, könyökök ki, úgy kinyomni). Igazából meg lehet oldani súlyok nélkül is, a többi extrával való kísérletezgetés inkább testépítőknek való mert ők ismerik az összes típusú izmot és tudják hogy kell céltudatosan egyre fókuszálni.
Szabályos felülésektől hasizmod lesz, törzsemelésektől tartásod és hátizom, fekvőtámasztól vállasodsz... és egyél is.
Remélem azóta elmúltak belled az ilyen általánosítások, hogy
"a lányoknak a buta, de >menő< bukók kellenek"
és "lenéznek, MERT nem vagyok izmos..."!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!