Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha olyan lányt szeretnék barátnőnek akinek szintén iPhoneja van?
Mióta megvettem az iPhone 5-öt azóta mindig azt nézem h kinek van Apple telefonja. Múltkor teljesen kiábrándultam mikor megláttam hogy egy lánynak Galaxy S3-asa van.
Nem tudom miért de zavar engem. :S
Na most kaptam agyhúgykövet!
Ha annyira zavar, hogy nem iphoneja van, vegyél neki egyet.
Ugye apuci-anyuci megveszi, hitelre, aztán hú de jó...
Csíra gecc meg takarodjon a Galaxy Y-al
Komolyan mondom, egyre kevésbé értem az "embereket".
fospuska: vertu nagyon jó, főleg a teljesen fém külső (most a kövekről nem beszélek), mert iszonyat strapabíró. viszont "buta" telefonok, és nem fog tudni rajta normálisan facebookozni.. az meg ugye nem menő.
(legjobb perpill a Nokia C7-00 Vertu verziója, azon ha nagyon akar, már lehet, de idétlenül nézne ki). Ára meg 2 milla körül mozog :)
Ezzel a kérdéssel öcsém 2 mp alatt leszívtad az agyamat.
Neked attól ember valaki,hogy milyen mobilja van?Te sem érhetsz sokat,már megbocsáss.
az egy teljesen más társadalmi kör (a kérdezőjéhez viszonyítva). Megjegyzem rám is máshogy néznek, ha
üzleti tárgyalásra "kiöltözök", vagy ha simán felka-
pok egy melegítőt és leugrok a kocsmába egy sörre :D
"Akkor gondolom én labdába se rúghatok a kis sz@r corbymmal. :D"
Mi az a corby? :D
"Nekem S3-am van, akkor semmi esélyem nálad te félisten?:("
Ameddig azt a hulladékot nyúzod addig nincs :S Bocs de nem szívesen jelenek meg olyan csajjal aki arra vetemedett hogy Anroidos telót vegyen.
"Pedig, ha tudnád, hogy a kőkorszaki Nokia 6300-asom mellett hány lány cummantott már le...:DD"
A kőkorszakban?
"az egy teljesen más társadalmi kör (a kérdezőjéhez viszonyítva). Megjegyzem rám is máshogy néznek, ha
üzleti tárgyalásra "kiöltözök", vagy ha simán felka-
pok egy melegítőt és leugrok a kocsmába egy sörre :D"
Na kezded kapiskálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!