Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem szép dolog. Ugye?
Szerintem ha fesztiválra megy, és az már azelőtt le volt beszélve, mielőtt szóltál neki, hogy legyen veled, az természetes. Attól még, hogy vagy neki, nem kell minden percét veled töltened.:) Neki is ki kell kapcsolni néha... Azért megkérdezte, hogy Te nem mész-e vele a fesztiválra?
Mindenesetre szerintem nincs ebben semmi... biztos el leszel egyedül is.:) Ha késik, és nincs elfogadható indoka, akkor se kell pánikba esni, mindenkivel előfordul párszor. Ha gyakrabban van ilyen, akkor említsd meg neki, hogy nem tetszik ez neked.:D
16/L
bocsi, elfelejtettem leírni, hogy nagypapám nálunk lakik, és rá kell vigyáznom, mert nagyon beteg
szal azért félek, mert ő már 84 és nem tud megvédeni senkitől, tahát egyedül érzem magam
+én is beteg vagyok, lázas
szerintem ez a féltékennyé tevés nem szép dolog tőled..
hisz megvolt beszélve hogy megy fesztiválra..
a fiú meg így úgy érezheti, hogy van nálad esélye..
szerintem inkább egy barátnődet hívd át...
17/L
<->
Hát nemtom...nekem is rosszul esne ez...bár nálunk nem sűrűn fordul elő, mert a párom nem szívesen megy nagyobb bulikra nélkülem (egyébként partyfotós és egyedül is szokott menni, hisz munka, nem örülök neki, de tudom h nem csalna meg és nem nézegeti a csajokat). Én nem tenném féltékennyé, és szerintem nincs is mitől félned. Nyugi :)
OFF: egyébként nem a DJ Fesztiválra megy Szolnokra a barátod? Mert az lesz ma és mi is megyünk párommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!