Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem szép dolog. Ugye?

Figyelt kérdés
Ma este egyedül kell itthon lennem. És félek. A barátomnak mondtam, de ő fesztiválra megy, már meg van beszélve. Persze amikor az ő szülei nem voltak otthon végig vele voltam... Amúgy 8 hónapja járunk, nagyon szeretjük egymást, minden rendben, de ezen meglepődtem.. És mostanában sokszor késik tőlem...:(
2009. szept. 12. 12:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hát én azt nem értem, hogy te miért nem tartasz velük, te is elmehetnél arra a fesztiválra, és akkor nem kell félni, egyedül lenni és még együtt is lehettek!
2009. szept. 12. 12:37
 2/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ha fesztiválra megy, és az már azelőtt le volt beszélve, mielőtt szóltál neki, hogy legyen veled, az természetes. Attól még, hogy vagy neki, nem kell minden percét veled töltened.:) Neki is ki kell kapcsolni néha... Azért megkérdezte, hogy Te nem mész-e vele a fesztiválra?

Mindenesetre szerintem nincs ebben semmi... biztos el leszel egyedül is.:) Ha késik, és nincs elfogadható indoka, akkor se kell pánikba esni, mindenkivel előfordul párszor. Ha gyakrabban van ilyen, akkor említsd meg neki, hogy nem tetszik ez neked.:D

16/L

2009. szept. 12. 12:38
 3/21 A kérdező kommentje:

bocsi, elfelejtettem leírni, hogy nagypapám nálunk lakik, és rá kell vigyáznom, mert nagyon beteg

szal azért félek, mert ő már 84 és nem tud megvédeni senkitől, tahát egyedül érzem magam

+én is beteg vagyok, lázas

2009. szept. 12. 12:39
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Uhh hát az nemjo :S valaki ismerőst csak tutsz hívni.. :S És a fiún ne lepődj meg ők ilyenek, de komolyan, ha tudnád az én esetemet... na de mindegy, végülis nemvagytok házasok hogy jóban rosszban.. ^^ de én ebben a helyzetben otthon maradnék a fiút meg hagynám, hisz nemvagytok mösszeláncolva te meg ha félsz csapj villanyt ,zárd be az ajtókat és a telefon legyen nálad, nézz tévét és hivj valakit . sok sikert :)
2009. szept. 12. 13:03
 5/21 A kérdező kommentje:
majd áthívom a barátom haverját:D legalább jó féltékeny lesz, mert tudja h a haverja szerelmes belém:D
2009. szept. 12. 13:11
 6/21 anonim ***** válasza:
És mi a franctól félsz? Sosem voltál még egyedül?!
2009. szept. 12. 13:14
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez a féltékennyé tevés nem szép dolog tőled..

hisz megvolt beszélve hogy megy fesztiválra..

a fiú meg így úgy érezheti, hogy van nálad esélye..

szerintem inkább egy barátnődet hívd át...

17/L

<->

2009. szept. 12. 13:20
 8/21 anonim ***** válasza:
Hu ez szemét huzás lenne tőled, nem is tom hogy jutott az eszedbe. Úgylátom a barátodban sem bizol ami elégé gáz. Egy kapcsolta a kölcsönös bizalomról szól. Ha nem bizol benne az már baj.Ha rámhalgatsz akkor egyik barátnődet hívod nem pedig azt a fiút.Na bye 18/F
2009. szept. 12. 13:25
 9/21 anonim ***** válasza:

Hát nemtom...nekem is rosszul esne ez...bár nálunk nem sűrűn fordul elő, mert a párom nem szívesen megy nagyobb bulikra nélkülem (egyébként partyfotós és egyedül is szokott menni, hisz munka, nem örülök neki, de tudom h nem csalna meg és nem nézegeti a csajokat). Én nem tenném féltékennyé, és szerintem nincs is mitől félned. Nyugi :)

OFF: egyébként nem a DJ Fesztiválra megy Szolnokra a barátod? Mert az lesz ma és mi is megyünk párommal :)

2009. szept. 12. 13:25
 10/21 A kérdező kommentje:
szigethalomra megy, viking fesztivál
2009. szept. 12. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!