Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy Jehova tanús lánnyal. Szerintetek?
Az, hogy nem fog téríteni, az biztos nem igaz!
Itt csak az a kérdés, hogy te mennyire vagy befogadó.
Én személy szerint borzongok tőlük. És ismerőseim tapasztalatán keresztül mondom ezt.
Ez téged ne befolyásoljon. Tégy belátásod szerint.
Én például egy balesetet szenvedtem a Jehova tanúi imaház közelében. Főútvonalon haladtam kb 20 Km órás sebességgel, mert akkor indultam a zöld jelzésre. Velem szemben jött egy autó, aki minden irányjelzés nélkül elém fordult. A kár nem nagy, 150000 forint volt. Ő azt mondta, hogy nekem meg kellett volna várnom, amíg ő befordul.
Nem ez a lényeg. Ezt a rendőr úgy is elintézi, nem is foglalkoztam vele.
Viszont folyamatosan jöttek ki az imaházból és az autók megálltak, és odajöttek, hogy segítsenek az ismerősüknek.
Jött egy ember, aki azt mondta, hogy ő ügyvéd, és elintézi, hogy a gatyámat is lepereljék rólam. Jött egy másik , szintén ügyvéd, és ő pédául úgy akart börtönbe záratni, hogy a lakat is rám rohadjon, sőt a mellettem ülő barátom is börtönbe fog kerülni, mert neki szólni kellett volna, hogy engedjem elfordulni az ipsét. Volt még vagy három négy segítőkész jehovista, aki minden segítségéről biztosította a vétkes sofőrt, és nekem pedig börtönbe záratott volna, vagy hatalmas kártérítést akasztottak volna a nyakamba, nem vagyoni kár miatt, mert óriási megrázkódtatást okoztam nekik.
Kérdem én, hogy milyen egyház és milyen hívők azok, akik képesek lettek volna igazságtalanul meghurcoltatni egy vétlen embert? Össze állt a fél Jehova Tanúi, hogy egy vétlen embert igaztalanul meghurcoljanak. Ezzel, hogyan számolnak el az isten előtt? Vagy nem ez az érdekes, csak az összetartás? Egyébként első fokon megbüntették 50000 forintra, mert nem állt el a feljelentésemtől, és így bíróságra kellett vinni az ügyet. Ezért nekem a biztosító a jogerős ítéletig egy petákot nem fizetett. Másodfokon bevonták a jogosítványát fél évre, mert olyan fokú tudatlanságot mutatott a KRESZ terén a bíróságon , hogy a bíró is nekiment a falnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!