Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek pasit? Bővebb lent
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és nem kifejezetten vagyok az a diszkóba/ este eljárogatós típus, szeretek a barátaimmal lenni és velük szórakozni, de az a kevés pasi akik megfordulnak ebben a barátai körömben kb rám se néznek. Mármint csomószor elvagyunk, meg elökörködünk, de semmi, nekik más az ideáljuk. Nem dohányzom, nem iszom, nem drogozom és a korombéliek többsége a 3 közül valamelyiket csinálja, szóval ha én egyiket sem, akkor "már nem is létezem" -.-"
Tényleg nincsen olyan normális 16-17 éves fiú, aki legalább nem issza le magát minden hétvégén a sárga földig, mert hogy az "menő"?
2013. márc. 3. 21:16
12/14 anonim válasza:
nem azért használ valaki tudatmódosító szereket alkoholt meg dohányt mert jaj de menő, hanem azért mert nagyon élvezetes, bár honnan is tudhatnád te, kis pisis vagy
13/14 A kérdező kommentje:
érdekes módon én tudatmódosító szerek nélkül is nagyon jól tudom érezni magamat, és attól mert van olyan aki tényleg ezért használja ezeket a szereket, mert hogy attól jobban érzik magukat, te sem tagadhatod a tényt, hogy jó néhány olyan ember van, akik tényleg csak azért kezdik el ezt az egészet, hogy "menőbbek" legyenek. És ha ez azzal jár, hogy engem pisisnek neveznek, akkor csak hajrá, nyugodtan! :)
2013. jún. 12. 14:07
14/14 A kérdező kommentje:
arra a megjegyzésedre pedig, hogy "honnan is tudhatnád ezt" nos, csak annyi válaszom, hogy inkább örülök is, hogy nem tudom miért jó :)
2013. jún. 12. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!