Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek pasit? Bővebb lent
16 éves lány vagyok, és nem kifejezetten vagyok az a diszkóba/ este eljárogatós típus, szeretek a barátaimmal lenni és velük szórakozni, de az a kevés pasi akik megfordulnak ebben a barátai körömben kb rám se néznek. Mármint csomószor elvagyunk, meg elökörködünk, de semmi, nekik más az ideáljuk. Nem dohányzom, nem iszom, nem drogozom és a korombéliek többsége a 3 közül valamelyiket csinálja, szóval ha én egyiket sem, akkor "már nem is létezem" -.-"
Tényleg nincsen olyan normális 16-17 éves fiú, aki legalább nem issza le magát minden hétvégén a sárga földig, mert hogy az "menő"?
Én szeretek bulizni,persze mértékkel.
Se cigi,se részegség.
Elvileg jól is nézek ki.(és egy cseppet se vagyok egoista..)
17/F
Szóval vagyunk.
Nekem eddig olyan barátnőim voltak akik cigiztek, de mivel én nem bírom az olyan lányokat akik dohányoznak így leszoktattam őket.:D És amúgy szerintem nem menő, hanem gusztustalan ha egy lány úgy beb*szik hogy azt sem tudja merre hány méter.:D
17f
köszönöm a válaszokat :)
Utolsó: hahaha köszönöm a "szellemes" viccet, igazán eredeti volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!