Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmmel hogy értessem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel hogy értessem meg, hogy nem kell tőle pénz?

Figyelt kérdés

Én 26 vagyok, ő 22, még tanul. Együtt élünk egy albérletben, fél éve költöztünk össze. Én már bejeztem az iskolát, és szerencsére jól fizető állásom van, semmiféle anyagi gondunk nincs.

Barátnőm, meg a családja a fejükbe vették, mióta összeköltöztünk, hogy ők állják a kiadások felét (rezsi, kaja, bérleti díj felét). Persze ez normális dolog lenne, de nincs szükség rá, hogy ők is beszálljanak a kiadásokba.

Én nagyon jól keresek programozóként, így is tudunk félre tenni is, hogy mindent én fizetek. Barátnőm családja nincs fényes anyagi helyzetben, van másik két még tanuló testvére is, tehát náluk minden forintnak megvan a maga helye.

Nekem lesül a bőr a képemről, hogy minden hónapban 50-60.000 ft-ot ide akarnak nekem adni, nekem nem kell a pénz, nekik viszont nagyon.

Én komolyan gondolom a dolgot a barátnőmmel, aki egyébként egy nagyon rendes lány, ha befejezi az iskolát, dolgozni fog ő is.

Hogy értessem meg a szülőkkel (akik egyébként nagyon önérzetes emberek) hogy nekünk ne adjanak pénzt, fektessék inkább azt is a másik két gyerek tanulmányaiba?

2013. márc. 3. 09:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Amúgy ez nem egy friss kapcsolat már, sok mindenen átmentünk már ketten, és tudom, hogy akkor is én kellenék neki, ha egy fillérem nem lenne.

3. - nak köszönöm, ebbe én így még nem gondoltam bele, hogy ők ezt így fordítják le magukban, hogy az én szüleimtől mindent elfogadunk, tőlük meg semmit.

2013. márc. 3. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!