Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ilyenekért cirkuszol, féltékenykedik?
Sziasztok!
17 vagyok, a barátom 23. Távkapcsolat, mivel 100 km van köztünk.
Tegnap hívott telefonon, de nem vettem fel, amikor észrevettem akkor írtam neki egy sms-t, hogy ne haragudjon de épp tanultam/tanulok. Erre válaszolt, hogy semmi gond, majd beszélünk később. Felhív este fél 12-kor, hulla fáradt vagyok, már aludtam. Mondtam neki, majd beszélünk máskor. Erre írt két sértődött sms-t, hogy én igazából ma nem is akartam vele beszélni..
Volt már olyan, hogy együtt sétáltunk és szerinte én titkolom őt, mert a séta során furán viselkedtem?!
Zavarja, hogy nem töltök fel közös képet a netre és túl sok fiú ismerősöm van...
szerintem is tudtál vna időt szakítani rá, ha nagyon szerettél volna beszélni, viszont a barátod is "furcsa", h egy ilyen esetből azt a következtetést vonja le, h nem is akartál vele egyáltalán beszélni
egyébként engem is zavarna, ha úgy érezném, h titkolna valaki, és sztem én is ilyen paranoid lennék :/
a válaszolóknak igaza van, délután megtehetted volna felhívod
olyan, mint ha nem is igazán éreznéd ezt kapcsolatnak, talán döntsd el magadban mit is akarsz egyáltalán, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!