Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hazudik?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt 2 éve együtt élünk 9 hónapos kismama vagyok mondanom sem kell a szex a baba óta elég gyatra..előtte kifogástalan volt szeretjük egymást de én mégis ugy érzem megcsal bár nem utal ilyesmire semmi mégis igy érzek,,mostanság eltűnt a bánkártyánkról 100 ezer forint amit sehogy nem tud megmagyarázni hol van ..azt mondja ö nem tud rola. tagadja hogy levette,és még ijen kisebb kis hazugságok derülnek ki..én viszem tulzásba vagy van okom aggodni?,
2009. szept. 11. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van okod aggódni, pénz nem tűnik csak úgy el bankszámláról. Bár megfordult bennem az is, hogy lehet, hogy csak meg akar lepni valami ajándékkal... bár azt mondtad más hazugságok is derültek ki róla. Számomra egyértelmű, hogy nem őszinte veled. Valahogy meg kéne ezt beszélnetek.
2009. szept. 11. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem van miért aggódnod. Tényleg nem tűnik el csak úgy 100.000 FT a bankszámláról. Mivel nem tud rá elfogadható magyarázatot adni, gyanakodhatsz. Leírnád pontosabban, milyen hazugságokon fogtad meg?

2009. szept. 11. 20:28
 3/4 A kérdező kommentje:
leginkább pénzügyi téren hazudik..max esetleg a megszokottnál 1 órával jön később haza de erre ad magyarázatot.mivel a bab miatt nem megy a sex ebből gondolom hogy valami nő van a dologban, ezenkívül a pénzügyek volt már rá pld hogy eltűnt csak ugy pénz és nem tudta megmagyarázni..
2009. szept. 11. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Hm ez így kevés, sajnos nem túlságosan látok bele a helyzetetekbe. Lehet hogy egyszerű véletlenek, vagy ki tudja. Ha megszületik a baba, hátha jobb lesz. Talán csak egy rossz megérzés és fel a fejjel, most a baba a legfontosabb. Jó egészséget neked is és majd neki is!
2009. szept. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!