Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hoditasam meg ujra?
Figyelt kérdés
Parom egy honapja szakitott velem, h nem illunk egymashoz, de amugy egy fantasztikus no vagyok. A hatterben az egeszsegugyi problemaja van, ami miatt ugy erzi h nem tokeletes hozzam es elobb utobb ugyis elhagynam mert tobbre vagynek. En nagyon szeretem ot es tisztaban vagyok a problemaval es tudom h mas lany kisetalna az ajton a helyemben es boldog lenne h meg ideje koran igy tortent, csak a problema h en mas vagyok es en igazan tiszta szivbol melyen szeretem ot. Ez tobb mint csak egy fellangolas tudom. Avval is tisztaban vagyok milyen hatranyokat jelent nekem es h allandoan a lelket kellene apolnom es az onbizalmat novelnem. De en ugy szeretem ot aki. A szakitas ota levelezunk emailben. tehat nem szakadt meg teljes kontaktus. Amiben eleinte hidegebb volt, majd egyre kedvesebb lett. A multkoriban kerdezte h sikerult a vizsgam. Tehat emlekezett h vizsgaztam. ami ugy jol esett. Igaz eddig heti egy level jott tole, nem nagy intenzitas, en is igyekszem nem nyelvemet logatva valaszolni kicsit ultetem a dolgot. Nem tudom h jo otlet e. En probalom leveleimben bizonygatni h fogadja el magat olyannak ami. De haatt nem tudom. Probalom a ferfi egojat is novelni. tehat igazan megteszek mindent en ugy erzem. igyekszem nem tul nagyon teperni tehat az optimalisat megtalalni. Kozben tudom h masvkitol h mas lanyokkal is levelezget. probalok nem erre gondolni, bar feltekennye tesz es nem esik jol. Lehet h ez csak egy teszt a reszerol, h igy is kitartok mellette akkor en vagyok az a biztos pont?? vagy mar nem akar tobbet es csak levelezik velem mint egy barat?? vagy meg lehet ebbol vmi ha rendbe hozta magat?? Mit csinaljak hogyan hoditsam ujra meg?? teljesen tanacstalan vagyok!! Segitsetek legyszi!! Csak azt ne irjatok hagyjam a fenebe es keressek masikat. Higyetek el probaltam, azota taliztam mas sracokkal de nem tudom ot kiverni a fejembol nem megy. es igy nincs ertelme h beszelek masvkivel es azt kivanom barcsak o lenne es mindenhol ot latom magam korul. Koszi!!
2008. jún. 8. 06:27
1/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy sajnos nem ismerünk titeket. A levele hangvételéből következtetni tudsz - mint mondtad, kedvesebb lett. (De lehet, hogy ez simán egy baráti gesztus.)
Azt kellene kideríteni, hogy miért levelezik más lányokkal. Megértem, lehetnek lánybarátai is, de csak barát-barátként kezeli őket vagy esetleg többet is akar tőlük.
A legjobb az lenne, ha óvatosan rákérdeznél, hogy most hányadán is álltok, mert Te nagyon szereted és jóban-rosszban kitartasz mellette. Csak óvatosan, légy okos! :)
2008. jún. 8. 10:14
2/5 anonim válasza:
azt írod fantasztikus nő vagy(van ám önkritika :-) , de a barátod meg nem tökéletes mert van vmi egészségügyi problémája.Mégis ő lép ki belőle és én igencsak kétlem, hogy a problémája miatt, mert ha te valóban fantasztikus vagy és neki problémája van akkor pont hogy ragaszkodna hozzád, hogy ilyen fantasztikus partnere van.JA de közben már más lányokkal levelezget?Na miért vajon? Ne ringasd magad hiú ábrándokba, el akart menni és más kapcsolatra vágyik.
2008. jún. 8. 10:17
3/5 anonim válasza:
Nem magára írta a kérdés feltevője, hanem a barátja mondhatta, hogy ő fantasztikus!Nem kell mindjárt lenagyképűzni!
Milyen egészségügyi probléma lehet amitől egy férfinak incs önbizalma?
És ha nincs önbizalma miért levelez más lányokkal? Akkor csak nincs a mélységekben az egója, nem?
2008. jún. 8. 11:35
4/5 anonim válasza:
csinajj' ugy, mintha nem erdekelne...aztan egyszer..mikor egytarsasagban vagytok kezdj el kozeledni hozza..(de ne tul egon)..sakkor neki is jutnak eszebe regi emlekek...nekem bejott...;)
2008. jún. 8. 13:09
5/5 A kérdező kommentje:
2ik hozzaszolonak: nem en allitom magamrol h fantasztikus vagyok hanem o mondta nekem mikor szakitott. Ha ismernel eleg szereny csaj vagyok tele gatlasokkal. egyaltalan nem szoktam jatszani a fejem.
az eu problema a ferfiassagaval kapcsolatos ami bele tellik kb 2 honap vagy egy pici tobb mig kialakulnak a dolgok korulotte. en egy percig sem gondoltam h emiatt feladom a kapcsolatunkat es kisetalok az ajton, de ezt baromi nehez bebizonyitani. a levelei egyre kedvesebbek es mar viccelodik is es surubben is ir... remelem ez jo jel. az h mas lanyokkal levelezik hallottam de nincs ra bizonyitekom igy eleg nehez rakerdezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!