Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? 7éve vagyunk együtt a bnőmmel, fél éve viszont sokkal jobban érzem valaki mással magam. /részletek lent. /
Figyelt kérdés
Nem vagyok még annyira szerelmes a másik lányba, de sokkal jobban elvagyok vele, mint a párommal. Szeretem a bnőmet, de a szerelem már elmúlt. Nem tudom mit kéne tennem. Hagyjam ott a jelenlegi bnőm, vagy inkább maradjak vele? Mért van, hogy nem tudok dönteni?2009. szept. 11. 18:32
1/5 anonim válasza:
7 év az nem kis idő,szóval nemtudod csak úgy hipp-hopp otthagyni. de én azt vallom,hogyha már nem jó valakivel akkor nem hagyom magam szenvedni,őt meg nem, csapom be... szerintem mondd meg neki,hogy mi a helyzet,így jobb lesz mindkettőtöknek! Sok szerencsét :)
2/5 anonim válasza:
Ha jobban érzed magad a másik lánnyal, akkor valószínűleg valami hiányzik a kapcsolatodból. Szerinted mi az? Mi az amiben a másik lány jobb? Ha úgy érzed ez neked fontos, és a barátnődtől nem tudod megkapni, akkor szakíts vele. De ha elmondod neki őszintén, hogy neked ez meg ez hiányzik és hogy ez így nem jó, akkor lehet változtatni fog. Beszélj vele!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
Igazából a másik lánnyal nagyon jól el tududnk beszélgetni, vagy csak csendben ülni egymás mellett. A bnőmmel mikor összejöttünk azt hittem az a jó, mármint hogy ez az érzés a legjobb, stb. de most úgy érzem ez a másik érzés jobb. Nem tudom mi legyen. Félek, hogy ha befejeznénk a kapcsolatot, milyen lenne a másik lánnyal, bár így is lassan több időt töltök vele, mint a párommal...Talán szerelmes vagyok? Hát még ezt sem tudom...
2009. szept. 11. 22:29
4/5 anonim válasza:
Ha a szerelem már elmúlt és csak puszta szánalomból vagy a barátnőddel,akkor az csak neked lesz rosz..hisz szerelem nélkül a kapcsolat nem kapcsolat... De a döntés csakis rajtad áll...és senki máson... Esetleg beszéljétek meg a barátnőddel,hogy számotokra mi lenne a legjobb..és ha már ő sem érez szerelmet irántad,akkor a legészszerűbb megoldás a szakitás..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot. Tényleg nem egyszerű a dolog, mert még nem érzek annyit a másik lány iránt, amennyit kéne, hogy meg tudjam tenni a lépést a szakítás felé. De ez idővel alakulhat...:S
2009. szept. 13. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!