Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a paromnak nem fontos a szex, nem fog megcsalni?
Feltekeny vagyok mostanaban, erre o kinyogi, hogy le lehet elni egy eletet szex nelkul is. Es komolyan gondolta. (en erre nem lennek kepes...)
Szerintetek az ilyen gondolkodasu ferfi meg fog csalni valaha is? Szeretnek bizni benne, de egy regi hazugsag miatt nem megy. (jelentektelen dolog, de nalam a hazugsag az hazugsag...)
Kivan, sokat szexeltunk regebben.
Viszont most szuneteltetjuk a kapcsolatunkat mas okok miatt, es felek, hogy ebben a par honapban megcsal. Meg eleg sokat jarkal el sorozni a haverjaival...
Szerintem a legtobb pasi megcsalna
Szerinted melyik épelméjű pasi mondana mást? :)
De ha ő nem kívánja annyira, szar lesz neked...
Oszintek vagyunk egymashoz ;)
Es mint irtam, sokat szexeltunk.
Velem akarja, massal nem allitolag.
de kotozkodj csak budos rib@nc:)
nem a párod vagyok, de én is így gondolkodok!
TEhát csak a párommal szexelek és ő a mindenem, most sajnos nem áll jól a kapcsolatunk, de más nem érdekel, mert őt szeretem és vele akarom leélni az életem egészségben-betegségben, jóban-rosszban, szexxel vagy nélküle, leszarm...
de az is biztos, hogy én nem ő vagyok, de ha én ilyen vagyok akkor lehet, hogy ő is ilyen, Tehát nyugi és bizalom, mert ez is fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!