Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen fiú az abszolút csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fiú az abszolút csaj ideáll?

Figyelt kérdés
Milyenek kell lenie egy fiúnak kivülről ás belűlről, hogy bolonduljanak érte a csajok?

2013. márc. 1. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Erre egyszerű a válasz! Az pont olyan mint én! Egyszerűen tökéletes :)
2013. márc. 1. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Szubjektivitás alatt azt értjük, hogy egy dolog megítélésében különböző egyének más állásponton helyezkednek el, azaz véleményük nem egyezik meg az említett témában.

Két féle megközelítés létezik a szubjektivitás meghatározására, az egyik esetben a szubjektivitás, mint az objektivitás ellentéte jelenik meg, vagyis, mint már említettem egy dolog meghatározásában az egyének úgymond nem értenek egyet, a másik megközelítésnek nincsen köze objektivitáshoz, mert eleve magáról a megítélésről van szó.

2013. márc. 1. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ez ízlések és pofonok minden csajnak másik féle fiú jön be..:D Nálam volt olyan csaj aki azt mondta, hogy "Wáá kell nekem ez a srác" de volt olyan is aki azt mondta "Nincs esélyed, kopj le" :D Talán belsőre annyi, hogy jó fej legyél, legyen humorérzéked.:D

17f

2013. márc. 1. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy 180 felette, sötét hajú, helyes arcu, vicces, kedves, értelmes pasiért oda lennék, de csak ha 19-25 év között van, a sokkal idősebb pasik nem jönnek be.
2013. márc. 1. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Egészségesnek kinéző átlagos testalkat, egyenes tartás, rövid haj, helyes pofi. Magam részéről előny ha feketében van vagy nem szűk, élénk ruhában. :) Valamilyen fura oknál fogva a metálos, rocker férfiak vonzzanak akiknek nem látszik a zenei ízlésük túlzottan a ruhán, vagy a békés flegmatikus személyiségűek.

Jó ha lelkiismeretes, intelligens, érzelmileg is, nem csak hiszi magáról, hogy az, nem él túlságosan kirívó társasági életet, mértékkel iszik, nem a bulizás a mindene, inkább kocka. Rugalmas, nem előítéletes, őszinte, és a legfontosabb, hogy viszont szeret. :)

2013. márc. 1. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
177-182cm-es magasság az ideális nekem. Még ennyi kimaradt. Tetszik a fehér bőr és az izmos alkar, magas homlok, széles száj. :)
2013. márc. 1. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!