Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Nem tudok mit hová tenni.

Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk, kapcsolatunk másfél-2 éves volt. Ezalatt a fél év alatt egyszer sem beszéltünk, nem kerestük egymást. Nagyon hiányzott nekem. És még ma is nagyon hiányzik. :( De én összejöttem egy pasival, akit mondhatni nem is szeretek. Az előző barátom volt nekem az első az életemben, és azóta sem feküdtem még le senkivel sem, még a mostani pasimmal sem, és hogy őszinte legyek nem is vágyom rá. :( Szóval már 2 hete hogy újra rendszeresen látom őt, egy buszon utazunk, és észrevettem már hogy néha-néha odapillantgat rám, és egyik reggel még feltűnően mélyen a szemembe nézett :(. Azt láttam a szemében is mint régen. Én hülye pedig írtam neki sms-t és utána minden elromlott :( Aznap még bejelentette hogy rosszak a megérzéseim evvel kapcsolatban hogy még talán érezhet valamit és azt mondta gyűlöl. De utána láttam hogy nagyon ki volt szegény (meghát én is) :(. Az a baj hogy nekünk nem is szabadna együtt lennünk, ő nős én pedig még fiatal vagyok. Egyszerűen miért van ez?? Segítsetek kérlek? Miért csinálja ezt velem? Ő is nagyon szeretett engem, ez egy csodálatos szerelem volt :(
2009. szept. 11. 16:17
 1/2 A kérdező kommentje:
És azt hogy gyűlöl nagyon úgy érzem hogy a mostani pasim miatt mondja :( ha nem jöttem volna össze vele akkor lehet még beszélnénk is :( áááh nem tudom mit csináljak :( El kéne felejtenem de hogy? nem megy:(
2009. szept. 11. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát én azt mondom neked h felejtsd el. Sztem még mindig érez irántad valamit, de mégis inkább felejtsd el a felesége miatt! Hogy hogy csináld? Hát ilyenkor a legjobb megoldás egy másik pasi, ami neked most jelenleg megvan de a szavaidból ítélve nem vagy elájulva tőle.Sztem hagyd ott mert még mindig jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban. Keress egy másik pasit aki mellett eltod felejteni a másikat...Remélem segitettem valamelyest! Kitartás! Menni fog;)
2009. szept. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!