Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy érdekeljem a pasikat?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok,még sosem volt barátom.Nem gondolom,hogy csúnya lennék,elég vékony vagyok,szőkésbarna haj,kék szemek,ha elsőre meglát valaki,talán átlagosnak tűnök.Igazából sosem szerettem társaságba járni,ám ez a főiskolán megváltozott,elmegyek bulizni is(egyedül is voltam már),próbálok ismerkedni,nyitottabb lettem,mint voltam.Viszont hiába ismerek meg új fiúkat,valahogy nem tudok beszélni velük,mert mindig van egy másik lány a társaságban(egy barátnőm),aki folyton csak beszél,csinosabb is,mint én,érte odavannak a fiúk(a nyáron is csak kb. 16 pasival kavart,én eggyel sem),engem meg észre sem vesznek.Tény,hogy csendesebb vagyok,de sztem az se jó,ha egy lány túl harsány.Beszélgetnék én a fiúkkal,ha hozzám szólnának:(,de valahogy azon kívűl,hogy néha megbámulnak,felém se jönnek.Még barátilag sem közelednek felém.Évről évre reménykedek,hogy egyszer csak megtetszek valakinek,de még azok sem hederítenek rám,akik "csak" a csop.társaim,még csak nem is köszönnek rám...:( Nem tudom,mi lehet a gond,próbálok mindig mosolyogni,szépen öltözködni,remélni,hogy egyszer majd csak megakad valakinek a szeme rajtam...De eddig hiába,és már nem tizenéves vagyok..Kezd kissé zavarni a dolog.Miért van ez így?2009. szept. 11. 15:46
11/12 A kérdező kommentje:
Nem fogok képet mutatni magamról,ez nem iwiw,hanem kérdések feltevése anonim módon.
Még várom a tanácsokat!
2009. szept. 13. 17:27
12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként már arra is gondoltam,hogy nem is lenne szükségem pasira...Eddig megvoltam nélkülük,talán azért érdekel ennyire ez az egész,mert mindenütt csak azt látom,hogy mindenkinek barátja,barátnője van...Ha nem lenne ez a társadalmi kép,talán bennem sem vetődne fel ez a gondolat olyan sokszor,hogy nekem is legyen valakim.
2009. szept. 13. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!