Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy érdekeljem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy érdekeljem a pasikat?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok,még sosem volt barátom.Nem gondolom,hogy csúnya lennék,elég vékony vagyok,szőkésbarna haj,kék szemek,ha elsőre meglát valaki,talán átlagosnak tűnök.Igazából sosem szerettem társaságba járni,ám ez a főiskolán megváltozott,elmegyek bulizni is(egyedül is voltam már),próbálok ismerkedni,nyitottabb lettem,mint voltam.Viszont hiába ismerek meg új fiúkat,valahogy nem tudok beszélni velük,mert mindig van egy másik lány a társaságban(egy barátnőm),aki folyton csak beszél,csinosabb is,mint én,érte odavannak a fiúk(a nyáron is csak kb. 16 pasival kavart,én eggyel sem),engem meg észre sem vesznek.Tény,hogy csendesebb vagyok,de sztem az se jó,ha egy lány túl harsány.Beszélgetnék én a fiúkkal,ha hozzám szólnának:(,de valahogy azon kívűl,hogy néha megbámulnak,felém se jönnek.Még barátilag sem közelednek felém.Évről évre reménykedek,hogy egyszer csak megtetszek valakinek,de még azok sem hederítenek rám,akik "csak" a csop.társaim,még csak nem is köszönnek rám...:( Nem tudom,mi lehet a gond,próbálok mindig mosolyogni,szépen öltözködni,remélni,hogy egyszer majd csak megakad valakinek a szeme rajtam...De eddig hiába,és már nem tizenéves vagyok..Kezd kissé zavarni a dolog.Miért van ez így?
2009. szept. 11. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerkedhetsz nyugodtan neten is a megfelelő technikával.
2009. szept. 11. 15:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Netes ismerkedés is volt már,sőt,taliztam is már így két fiúval is,de nem olyanok voltak,amilyennek elképzeltem őket.Sőt,az egyiknek egyszer csak nem írtam már levelet,ez volt 1 éve,azóta se érdekli,mi van velem,pedig 3x randiztunk is. Előbb-utóbb mindig eltávolodnak tőlem...
2009. szept. 11. 16:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
1.vok Ne add fel! Gyakorlatilag legjobb korban vagy, azért is javaslom a netet mert sok pasi is félénk egy kicsit de mikor már van barátnőjük ugyanazt tudják nyújtani minden téren mint a rámenősebbek. Chatan is lehet ismerkedni, igaz sok idióta van aki azzal kezdi hogy kiny.lhatlak? de a pár értelmes emberből akik közel vannak lakhely szerint, ha áttérsz msn-re, utána telóra is, összejöhet bármi. Nem minden pasi jár bulizni sem, de lehet veled már elmenne. Az meg ne zavarjon hogy még nem volt barátod, nem lesz belőle semmilyen hátrány!
2009. szept. 11. 16:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Lehet,hogy túl fagyosan viselkedsz. Ha egy fiú elérhetetlennek tart egy lányt,akkor nem próbálkozik.Vagy menj el egyszer egyedül,a barátnőd nélkül bulizni,és csapódj egy ismeretlen társasághoz. Biztos összejön!

Ui: Nemtudom milyen az az "elég vékony" , de lehet, h nemárt felszedni 1-2 kilót.

F/17

2009. szept. 11. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mutass képet.

Amúgy arra még nem gondoltál, hogy te szólítasz meg valakit? Buliban megoldható - de csoporttársnál is, ha nem rohanod le.

2009. szept. 11. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a barátnődet valahogy kerüld ki. Ne menj vele egy társaságba.
2009. szept. 11. 17:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:inkább átlagos testalkatú vagyok,nem vékony.

Utolsó: nekem valahogy nem jön be,hogy én kezdeményezzek egy fiúnál.Neten még menne,de élőben már biztosan nem.Egyébként meg sztem ha valakinek annyira tetszenék,egyszer csak odajönne hozzám...

2009. szept. 11. 17:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem mindig megyek azzal a lánnyal,de mivel koleszban szobatársak is vagyunk,meg egyébként jól kijövünk,nem igazán mondhatom neki,hogy figyelj,ne gyere már velem bulizni,vagy máshova...
2009. szept. 11. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"inkább átlagos testalkatú vagyok,nem vékony."

A fiúk vizuálisak. Egy kép ezerszer többet jelent nekik, mint bármilyen leírás.

"nekem valahogy nem jön be,hogy én kezdeményezzek egy fiúnál.Neten még menne,de élőben már biztosan nem."

Ma már sok fiú is ilyen. Ebből így nem lesz kapcsolat... amúgy pedig akkor kezdeményezz a neten. De okosan, mert az elég csúszós pálya.

"Egyébként meg sztem ha valakinek annyira tetszenék,egyszer csak odajönne hozzám..."

Nem biztos. Lehet, hogy pont ezt gondolja, vagy fél. Ezért kellene a képed - abból talán látni lehetne az okot.

2009. szept. 11. 18:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha kiszemelnél valakit, és szemezgetnél vele, folyton keresnéd a tekintetét, majd odamenne hozzád...?!

Vagy pedig a nagy dumás barátnőd bemutatna valami srácnak???

2009. szept. 11. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!