Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőm úgy viselkedik néha mint egy rib. nc (? )
Figyelt kérdés
sima lány-lány barátságról van szó.. szóval féléve ismerem mindketten 16 évesek vagyunk.. csak ő már nem szűz.. nem is érdekelne.. nagyon jól elvagyunk, legjobb barátnőm de olyan rib.ncossan viselkedik fiúk közelébe.. meg feljár néha az exéhez k.rni, ha elmegyünk valami fiúkkal sétálni akkor mindig ő akar lenni a középpontba.. amint kilépünk úgy tekeri a seggét.. meg elég nagyképű.. legutóbb még a volt barátomra is rákattant elég rendesen, meg hagyja hogy a fiúk hülyítsék, és úgy kezeljék mint egy k.rvát, meg legtöbb fiúval csak a szexről beszélnek.. nagyon szeretem meg minden mert ha kettesbe vagyunk akkor nagyon jól elvagyunk meg normális, de amint fiúk vannak a közelbe ilyen lesz.. mit tegyek? engem már nagyon idegesít, de a barátságunkat nem szívesen dobnál el, főleg h legjobb barátnőm. mit tegyek?#barátnő #rib.nc
2013. márc. 1. 17:16
2/8 fospuska válasza:
ájjáj...:D minden korosztály kitermeli a maga marylin monorjait. kérdezd meg tőle,miért kell meghülyülnie, ha palik közelébe kerül.
3/8 anonim válasza:
Szimplán egy k*rva. Vagy tűrőd vagy megmondod neki.
4/8 anonim válasza:
sajnálom, hogy neked ez a legjobb barátnőd, a barátok szeretik egymást és nem leribancozzák. Ő sem szeret téged, rákattan a volt barátodra, lehet, hogy a mostanira is, ha lenne. ez nem barátság.
6/8 anonim válasza:
Szerencsétlen így akar magának figyelmet kivívni, ez az ő gyengesége és butasága. Hívd fel erre a figyelmét, ha meg esetleg nem úgy reagál, akkor hagyd, csináljon hülyét magából, majd egyszer rájön, te mindenesetre ne kövesd a példáját.
7/8 anonim válasza:
Fiatal, dúlnak benne a hormonok, és nemrég jött rá, hogy a szex milyen jó érzés. :)
Nem sokat lehet tenni, majd kinövi.
8/8 anonim válasza:
Nekem is v olt ilyen "barátnőm", én lekoptam róla, mert már kifejezetten szégyelltem őt meg nem akartam, hogy vele azonosítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!