Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek nyilvános helyen csókolózni, de? (lent folyt. )
A barátomat nem zavarja, és nyilvános helyen simán leállna csókolózni. Szerintem (és igazam is van mások szerint is) nem illik, meg senki másra nem tartozik, csak ránk. Mondtam már neki sokszor, hogy de ne már, de ő csak próbálkozik.
Engem meg nagyon frusztrál, hogy nem néz ugyan senki, de annak milyen kellemetlen lehet, aki hirtelen odanéz, ő meg ott szinte megesz.
Hogy értessem meg vele, hogy pl. suliban vagy az utcán vagy ilyesmi helyen ne?
Inkább hagyd magad, én se vagyok érte oda különösebben de! Ha msot nem hagyod magad, akkor jön a féltékenység, hogy biztos van valaki más. Meg a többi hülyeség.
Addig örülj amíg akar, mert utána csak jön a hiszti, hogy más csak a kezemet sem fogja meg... mi legyen?
Hát szerintem meg semmiképp se hagyd magad! Ne csinálj semmit, amit nem akarsz.
Szerintem se illik közvetlenül mások mellett fölfalni egymást, ha adódik rá lehetőség, akkor el lehet vonulni egy kicsit külön nyilvános helyen is.
Csókolózás vagy smaci?
Szájra puszi meg megint más kategória, mert az a kutyát se zavarja.
Csókolózás, az hogy átdugod a nyelved egy felfedező túrára szerintem még nem gáz, sőt néha meg is kívánja az ember az út közepén is.
De a smaci, hogy ott leálltok folyamatosan csókolózni vagy 5 percen keresztül, az igen zavaró, külső szemmel nézve is, én ezt nem is vállalnám be, férfi létemre sem.
4. válaszoló!
Nem szégyenlem, szimplán csak nem akarom, hogy mások rosszul érezzék magukat, meg a tanárok sem nézik jó szemmel. Nem vagyok az a magamutogató típus, aki elfoglalja a folyosót, mert ő most csókcsatába kezd. "pf"
A többieknek köszi, majd megpróbálom valahogy beleverni a fejébe.
Ja és nem olyan durván csináljuk, hogy akkor most leteper, csak 5-10 mp, de nekem így sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!