Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
így nem lesz barátnőm soha?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,iskolába járok reggel 5 kor indulok haza érek 5-6 fele. hétvégén nem megyek semmilyen buliba mivel nem szeretek buliba járni, és nem ismerek egy lányt sem aki olyan amilyen kell, ezzel azt értem hogy nem csúnya és nem szép, de lehessen vele beszélgetni stbstb..
itt élek debrecentől nem messzi és kezdem elfogadni hogy soha nem lesz barátnőm, nem vagyok csúnya sem. velem van a baj?
2013. márc. 1. 15:58
1/6 anonim válasza:
albérlet, kollégium és több szabadidőd lesz. így élni nem lehet, nemmég bnőzni.
2/6 A kérdező kommentje:
igen, és van olyan hétvége hogy el megyek dolgozni, nem azért mert rá vagyunk szorulva.
2013. márc. 1. 16:03
4/6 A kérdező kommentje:
van pár, de az mind olyan hogy valami borzalom a viselkedésük is.
2013. márc. 1. 16:07
5/6 anonim válasza:
17 eves vagy, ketlem hogy okos dolog messzemeno kovetkeztetest levonnod. Az eleted soran meg barhol barmi megtortenhet. Ha lennel 50 aztmondom jogos az aggodalom. Ne felejts el elni, es csak szimplan ismerkedj. Nem olyan fontos ez a baratno tema mint ahogy az bevan allitva. Majd alakul.
23f
6/6 A kérdező kommentje:
igazad van, de azért jól esne ha lenne valakim, gondolom érted mire gondolok, és nem feltétlenül a szex re kell gondolni...
2013. márc. 1. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!