Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan változtassak magamon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak magamon?

Figyelt kérdés

A történetem elég hosszú, de röviden összefoglalom. :)

12 évnyi házasság után két éve egyedül élek, van egy 7 éves kisfiam. A férjem megcsalt és megalázott, szóval nagyot csalódtam a párkapcsolatokat illetve a házasság intézményét tekintve.

Utána belecsaptam a lecsóba... Ismeretségeket kötöttem, volt akivel barátok lettünk, volt akivel több is történt. Utaztam, ha tehettem szórakozni jártam, szóval próbáltam élni egy kicsit szabadabban az életem, mint ahogy 12 évig tettem.

Aztán lett egy új párom, akivel 8 hónapig tartott a kapcsolatunk, de ahogy egyre jobban megismertem egyre jobban kiábrándultam belőle. Szeretett volna megváltoztatni, mindenbe beleszólt, próbált mindenáron lekötni, stb. így véget vetettem a dolognak. Azóta, 1 éve egyedül vagyok, de olyan szinten, hogy még egy kávéra sem ültem le azóta senkivel. Próbáltam megint ismerkedni, de már nem megy a dolog. Unom, hogy nem fogadnak el olyannak amilyen vagyok, hogy mindegyik férfi arra vágyik, hogy igába hajtsam a fejem. Nem fogadják el, hogy dolgozó nőként önálló életet élek, aki egyedül neveli a kisfiát. Mostmár odáig jutottam, (igaz, hogy rettentően vágyom már egy társra, akihez odabújhatok, akit érdekel a véleményem, amit mondok), hogy úgy érzem magam mint egy "agglegény", aki menekül a párkapcsolati kötöttségek elől. Utálom, ha valaki felhív (ez meg miért zaklat??), utálom, ha valaki elhív valahová (annyi dolgom van, dehogy megyek!).

Tudom, érzem, hogy mostmár talán velem van a gond, de nem tudom, hogy min változtassak...

2013. márc. 1. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nehéz eset, de ha valamit akarunk...
2013. márc. 1. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak az elejét olvastam el, de adok egy jó tanácsot.

Ezt az oldalt nagyrészt tizenévesek (olyanok is, akinek akár az anyja lehetnél) látogatják, élettapasztalata nulla, vagy alig több annál.

Ezt a kérdést máshol tedd fel, mert itt normális válaszokat aligha kapsz.

2013. márc. 1. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:

"Utálom, ha valaki felhív (ez meg miért zaklat??), utálom, ha valaki elhív valahová (annyi dolgom van, dehogy megyek!)."

Imádok enni, de mi a francért kell kinyitnom a számat- című eset.

Most komolyan, ha valaki így áll dolgokhoz...Mit vár!?

2013. márc. 1. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy szakembert ajánlanék, aki főleg nőkkel, párkapcsolati problémákkal foglalkozik. Valami női tréning után keresgélj 40+/N
2013. márc. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!