Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet azért találom nehezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért találom nehezen a páromat, mert lelki társat keresek?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve nem találom a párom, mások 1-2 hónap alatt megtalálják a párjukat. Én azért nem találom szerintem, mert sok ember úgy választ pár magának hogy jól néz ki aránylag értelmes, akkor vágjunk bele. Én meg nagyon nézem a személyiségét, lelkét, gondolkodását, és valahogy nem találok, olyan lányt, aki hozzám illik ilyen téren
2013. márc. 1. 01:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jaj de örülök, hogy van még ilyen fiú! :)

Nem csak a gátlástalan köcsög nimfomán idióták..

Sajnos igen emiatt találsz nehezen hozzád illő embert, a mély érzésű és komolyan tervező emberek általában hasonlóan vannak ezzel de nekem is csak így megy lány létemre. 24/L

Egy igazi kapcsolat akkor jó ha a felek barátai is egymásnak.

2013. márc. 1. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Tudod, az értékes dolgok sosem jönnek könnyen. Meg kell értük szenvedni. De pont ettől lesznek annyira fontosak. Megéri mert azt a boldogságot nem pótolhatja semmi amikor úgy érzed megtaláltad életed párját. :) Van aki egész életében erre vár. Szerintem Nagy Ő nem létezik, hanem sok olyan ember van akivel különböző mértékben összepasszoltok. Ha találkozik az ember egy ilyennel az elég szokott lenni. Vannak akiknek hamar sikerül, vannak akik csak azt hiszik megtalálták és később sajnos szétválnak útjaik és vannak akik sohasem lelnek rá, elszalasztják vagy egyéb ok miatt nem jön létre a kapcsolat.
2013. márc. 1. 08:19
 13/14 Wenoxys válasza:

Manapság fontosabb a külcsín, mint a belbecs. Számomra az, hogy ne legyen fűrészpor a fejében. A külső másodlagossá vált az évek alatt.

Nehéz dolog normális Nőt találni. Talán nem is létezik. Csak mítosz...

Lehet ezért vagyok én is két éve egyedül.

2013. márc. 1. 12:04
 14/14 anonim válasza:

Hány éves vagy? Csak érdekel, mer nem sok fiú gondolkodik igy, és szerintem ne is térj át arra a gondolkodásmódra. Találsz ilyen lányt hidd el :)

az idő meg....eh, tudod, vannak dolgok amikre várni kell kicsit. ez most ilyen .)

2013. márc. 1. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!