Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit tennétek, ha egy nő, akitől régebben szeretettek volna valamit, most szerelmet vallana?
Tegyük fel, hogy jelenleg egy kapcsolat elején vagytok és most az a nő, akit régebben szerettetek, de akkor a nő nem akart semmit, szerelmet vallana. Mit tennétek?
Kérlek kort is írjatok.
Ha lenne erőm, akkor azt mondanám, hogy sajnálom, de már késő.
18
leszarnám.
23f
ha akkor nem akart semmit amikor nem volt kapcsolatom, akkor se akarjon amikor már van.
de ez am tok termeszetes amit leirtal, foglalt emberek mindig kelendobbek.
nna, pont 3 hete volt ilyen. csakhogy én nem az elején vagyok a kapcsolatnak,de ha az elején lettem volna se cserélnék. ezt szépen elmagyaráztam a hölgynek. hisztizett kicsit,de nem volt vészes.:)
ja,kor: vén hülye. :)
Közölném vele hogy ezt lekéste.
23
Én ezt a a párbeszédet ejteném meg vele:
-Van pasid?
-Sajna nincs most.
-Végül is a kinézeted alapján érthető.
20/F
Azt mondanám, részvétem, de ugye tudsz róla, hogy már van barátnőm? Ha igen, mit nem értesz ezen?
25
Arra gondolnék, hogy most már csak azért kellek, mert lett valakim, így nem ő lesz az ügyeletes jó csaj, aki előtt nem fogok megalázkodni és jó benyomást tegyek rá, és csak az egóját akarja helyre tenni.
Ezért elhajtanám a g*cibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!