Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék megint bízni?

Figyelt kérdés

Már nagyon sokszor átvertek, nem egy lány, hanem több is...volt olyan aki több éves járás után egyik napról a másikra elhagyott egy másik fiú miatt...

nem rég lett egy új kapcsolatom, de olyan nehezen tudok megbízni a lányban, félek, hogy ő is becsap majd egyszer... :( szerintetek mit csináljak, hogy ez ne legyen így? olyan rossz komolyan mondom :/

2009. szept. 11. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudom mit jelent, nekem lassan 2 éve megy ez igy. Nem is tudok azóta normális kapcsolatba élni mert bizalmatlan vagyok. Próbáld meg neki ezt elmagyarázni, lehet hogy tud segitteni egy kis odaadással meg ilyesmi. Rajtad múlik a bizalom, jó persze a másik félen is.
2009. szept. 11. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
én is nehezen tudok megbizni a pasikban.Próbálj meg bízni benne,bízz benne,de legyél óvatos,ha pl. lemond egy találkozást.,próbáld a tudta nélkül kideriteni,hogy mit csinál.Ha tényleg azt csinálja,amit mond,akkor nincs semmi baj.EZt nem lehet igy megmondani.hogy mit tudnál csinálni.
2009. szept. 11. 13:43
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Én még egy öt és fél éves kapcsolatban vagyok bent a barátnőmmel úgy, hogy a párom fél éven keresztül megcsalt, úgy hogy a leghalványabb szikráját sem éreztem.

Nagyon nehéz kérdés a bizalom, de azt hiszem mindenkinek jár. Egy idő után magától ki kell alakulnia.

Próbálj meg magadban értékeket keresni, vagy fejleszteni, elérni dolgokat amikre korábban vágytál. Azt hiszem a bizalmatlanság szorosan összefügg az önbizalom kérdéskörével. Először neked kell kétlábra állnod, és ha Te elhiszed hogy értékes vagy, a párod is tudni fogja! Akkor meglesz a bizalom is.

Nagyon nehéééééz!!! Garantálom hogy nem egyszerű, de érdemes érte küzdeni, különben sohasem fogod biztonságban érezni az életedet.

Még nekem sem sikerült, de küzdök!!!

2009. szept. 11. 16:31
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én még csak most jöttem ki egy kapcsolatból, de ez eddigi életem legkegyetlenebb és legnehezebb szakítása. ő szakított velem mikor kórházban feküdtem. szóval a bizalom nálam is elszállt... ez bizony fogós kérdés. mert hiába fogadunk cölibátust az emebereknek szükségük van egy másikra. akármi kialakulhat. én is bizalmatlan voltam először utána meg már késő volt. ne szalaszd el el kérlek! ne csinálj olyan hülyeséget mint én! csak magadat teszed tönkre! és ez sajnos saját tapasztalat. ha egy kicsit is szereted adsz neki egy esélyt és megbeszéled vele. értékelni fogja garantálom.

2009. szept. 11. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat, hasznos dolgokat írtatok le nekem :)
2009. szept. 11. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!