Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar egyre több pasi komoly kapcsolatot? Mi az oka, annak, hogy még pl:25 évesen is a "Nem éltem ki magam! " a válasz?!

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 15:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Akkor ha nálad ezt jelenti a komoly kapcsolat, akkor tényleg rossz helyeken jártál, mert az ismerőseim-haverjaim abból a korosztályból majdnem mind komoly kapcsolatra vágynak!
2013. febr. 28. 21:32
 22/29 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Kérdező: egy sem vágott át. 14 év után szakítottunk a párommal, s most jó így. De annyira üresek a csajok hogy félelmetes. Pedig 25 évestől a 36 évesig találkoztam néhánnyal. De mint írtam nem adom fel, de keresni se keresem. Egy kicsit erőltesse meg magát a női nem is ha értékes pasit akar (Jelen esetben engem. ;) ) Kevés ha jól néz ki. Legyen tartalom is. S ez az ami ritka.

Szexre találnék, s nem állítom, hogy nem volt rá példa, de én csak tiszta lapokkal játszom. Nem ígérek fűt-fát, hogy utána nézzem a könnyes szemeket.

2013. febr. 28. 21:32
 23/29 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék! Nem keresek kapcsolatot,vannak körülöttem mostanság jó páran.Csak éppen kis "kalandokra" kellenék,amire én viszont nem vagyok vevő...

Sajnos szinte csak rossz tapasztalataim vannak a 20-on éves férfiakkal kapcsolatban!

2013. márc. 1. 11:27
 24/29 anonim ***** válasza:

11-es vagyok:

Kérdező: hány éves vagy? S honnan tudod, hogy csak kalandra kellenél? Egy kapcsolat a legritkább esetben indul szerencsésen ha a felek kijelentik, hogy "csak komoly" kapcsolat érdekel". Nekem pl.: senki ne írjon elő semmi ilyet. Ez kialakul. Ez jön. Az már más kérdés, hogy nem kell azonnal letolni a bugyidat az ismerkedés legelején, bármennyire is vonzó a srác. Meg kell ismerni, s ki kell deríteni, hogy milyen ez. Már érzem a kérdésedet: Mennyi idő ez? Lehet, hogy egy hét, de lehet, hogy hetek vagy hónapok. De abban biztos vagyok, hogy nem órák.

2013. márc. 1. 13:44
 25/29 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok. Honnan tudom,h csak arra kellenék? Hát tudod érzem én azt,h ki mennyire vesz komolyan. Már abból is ki lehet szűrni,h ki hogyan,milyen formában próbál meg közeledni hozzám! De még pluszban egy-két elszólás vagy hasonlók sokat segítenek.

Azt ne hinnem,h nem hagyok időd az ismerkedésre vagy esélyt sem adok arra,h megismerjük egymást az adott személlyel!De ha azt érzem,h egynek jó vagyok neki,mert most épp nem talált mást,akkor biztos,h kiadom az útját!

2013. márc. 1. 14:35
 26/29 anonim ***** válasza:

A női megérzés itt nem működik. S az sem segít, hogy már ejtettek át. Valamint az is hátrány ha eleve ebből indulsz ki.

Azt mondanám, hogy nem a megfelelő srácokkal ismerkedsz. Túl egyszerűek ezen téren, nem elég elegánsak. Ha velem találkoznál, akkor nem volna kérdés. S nem lenne benned sértettség. Ha csak egy kalandnak tekintenélek, akkor sem lenne ez kérdés neked, mert tudnád. Ha komolyan vennélek akkor azt is tudnád.

Cseréld le az érdeklődési körödet a férfiakat illetően. Ne szórakozóhelyen ismerkedj, mert ott a 99% du.gni akar csak, tényleg.

2013. márc. 1. 16:06
 27/29 anonim ***** válasza:
Az előbb ismét 11-es voltam!
2013. márc. 1. 16:07
 28/29 A kérdező kommentje:
Őhhh az a helyzet,h mindenütt megtalálnak! :D
2013. márc. 1. 16:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Ismét 11-es:

Pont ezért írtam, hogy cseréld le az érdeklődési körödet. Talán ha nem ezzel a típussal foglalkoznál, akkor megtalálnának azok is akiknek nem erre kellesz. Ellenben ha a környezetedben már tudják, hogy téged el lehet vinni sokadjára is így. Megfektetnek és nincs tovább estékre, akkor bizony azok a "nomális" palik, akik egyébként kezdnének nálad már nem teszik. Mert kinek kell otthonra egy rib.anc? Szóval gondolkozz, változtass, s nézz körül.

2013. márc. 2. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!