Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar egyre több pasi komoly kapcsolatot? Mi az oka, annak, hogy még pl:25 évesen is a "Nem éltem ki magam! " a válasz?!

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 15:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ez azért lehet, mert a nők többségének elvárása, hogy maradhasson független a kapcsolatban is. De és ugyanakkor elvárja, hogy a férfi/srác fusson utána és akarja, de teljesen és úgy ahogy ő van.

Ritka a tudatos alkalmazkodás, az egymáshoz csiszolódás, mert akkor bizony mind a kettőnek le kell valamit adnia az életéből a másik kedvéért. S az nem számít, hogy mit kap, pedig lehet, hogy az jobb. De ezt nehéz előrelátni.

A másik dolog: amíg, egyébként okos és/vagy diplomás szép csajok az első randin felviszik a lakásukba a palit, s le is nyelik, addig minek a fix otthonra? A biológiát meg lehet oldani így, a romantika még épp elég a randi elejére.

Ennyi az egész. Nem csak az egyik félen múlik ez hanem a társadalom férfi és női tagjain egyaránt.

___

A leszögezem én egyedül vagyok .. még. S találni fogok egy olyan lányt, akivel komolyan gondolom. Aki felhúzza az orrát, hogy az első randin nem viszem ágyba, az mehet útjára. Másnap valaki úgy is megdönti. Van még kérdés?

2013. febr. 28. 16:00
 12/29 A kérdező kommentje:
Hát hogyne lenne kedves 8-as! :D Téged hány lány vágott át,h ennyire nem szeretsz bennünket?
2013. febr. 28. 16:04
 13/29 A kérdező kommentje:
Ja bocs 11-es!!! :D
2013. febr. 28. 16:05
 14/29 anonim ***** válasza:

4-es vagyok:

Én határozottan ott rontottam el az életemet, hogy nem csajoztam. 24-25 éves létemre vagyok olyan szinten, mint egy teljesen szűz tízéves kölyök. Ha elkezdtem volna normálisan csajozni 14-15 éves koromban, lenne esélyem találni bárkit bármikor, de most már teljesen reménytelen helyzetben vagyok, és a prostituált segítsége az egyetlen kiút.

2013. febr. 28. 16:08
 15/29 anonim ***** válasza:

Semmi szükségem kapcsolatra, szeretek egyedül lenni, nem szeretek alkalmazkodni. Csak alkalmi dugásokra van szükségem.

23F

2013. febr. 28. 16:46
 16/29 anonim ***** válasza:
Én nem is karom kiélni magam, legalábbis nem érzem. Én csak egy barátnőt szeretnék.
2013. febr. 28. 16:48
 17/29 anonim ***** válasza:
Tudod szerintem nagyon összetett a válasz.Én 10 évig éltem párkapcsolatban.2 éve váltunk el a feleségemmel.Addig mindig úgy gondoltam,hogy számomra a család,feleség,gyerek a legfontosabbak.El sem tudtam volna képzelni az életemet a családom nélkül.Majd,mikor szétköltöztünk,én egy nagy kertes házba költöztem.Először furcsa volt egy kicsit,de hamar megszoktam az érzést. Mára pedig egyenesen imádom.Hazajövök,minden úgy van ahogyan hagytam,nincs vita,veszekedés,sértődés.Viszont az hiányzik,hogy hétvégenként kézen fogva kiránduljunk,stb.Nem is keresek már kapcsolatot,viszont ha Ámor nyila eltalál,akkor nemn fogok elmenekülni,de magam nem is keresek annyira kapcsolatot.Több év kell ahhoz,hogy megbízzunk a másikban,és nem tudom,hogy van-e elég erőm,és türelmem ehhez.30f
2013. febr. 28. 17:07
 18/29 A kérdező kommentje:

14-es,15-ös kommentelők! Ez elég lehangoló válasz volt!!

Sajnálom,h sokan így gondolkodtok...,de azért remélem majd az idő múlásával változni fog ez!

(Nő nélkül viszont szerintem nem lehet élni,de ez ugyan így fordítva is igaz mi sem tudnánk nélkületek!)

2013. febr. 28. 19:29
 19/29 anonim ***** válasza:

Azért mert ha hiszed ha nem szintén kevés olyan nő van aki nem csak külsőre de belsőre is megnyerő. Mert ha szép de ugyanakkor hülye akkor nem kell csak szexre.

És egyébként is, mi pasik ha jól tartjuk magunkat 30-35 évesen is lehet egy 25 éves barátnőnk.

Míg fordítva.....

Szóval tovább ráérünk :)

2013. febr. 28. 21:24
 20/29 anonim ***** válasza:
Nálam egyszerű az indok, nem hiszek a szerelemben
2013. febr. 28. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!