Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esély rá, hogy barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély rá, hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Idáig nem nagyon jártam társaságba, nem ismerkedtem. Sajnos (vagy nem sajnos) maximalista vagyok. Csak a tanulás és a munka érdekel. Idén diplomázok. Egy hónapja töltöttem be a 21-et és kezdem azt érezni, hogy már jó lenne egy barátnő. A családom és a barátaim már több éve mondogatják nekem, hogy minél később kezdek el ismerkedni, annál kevesebb rá az esély, hogy találok egy normális barátnőt. Nem vagyok csúnya és nem is vagyok egy elhízott kocka, de idáig sokkal jobban érdekelt, hogy az összes időmet a tanulással töltsem, de már nagyon egyedül érzem magam.

Volt már vki hasonló helyzetben?

Csak normális válaszokat szeretnék.

Köszi.

21/f

2013. febr. 28. 00:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, van még esélyed. Mit gondolsz 21 éves korod után megáll a világ? Ismerkedni lehet utána is meló mellett is. Bár ugye egyetemen könnyebb. Húz meg ezt a félévet és csajozz, bulizz. Lehet a kettőt egyszerre is csinálni, még ha orvosin vagy akkor is.
2013. febr. 28. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy van:) 21 vagy, még fiatal.
2013. febr. 28. 08:41
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
KOCKAA VAGY A LÁNYOK A FOCISTÁKAT SZERETIK
2013. febr. 28. 12:56
 4/9 anonim válasza:
Focisták be kaphatják!!
2013. febr. 28. 18:57
 5/9 anonim válasza:
21 vagy nem nagy idő.. de nekem nagyon sok cimborám van akinek több diplomája is van és mégis fiatalként velünk töltötte az életét és még sok, sok barátnője van... Most is boldog párkapcsolatban él és egy cégnél HR vezető.. szóval ez rajtad áll, hogy hogyan választasz.. de ha töprengsz azon, hogy úristen egyedül maradok akkor biztos mindent elrontasz a lányoknál.. nyugi.. minden alakul úgy ahogy annak alakulnia kell.. PEACE
2013. febr. 28. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kell egyből lekockázni, azért mert az életét nem azzal töltötte, hogy falja a csajokat.

21 évesként még nagyon fiatal vagy, 30-on túl is lehet találni.

2013. febr. 28. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:

21/L

Úgyis tudod, hogy van esélyed, a kérdés célja szerintem inkább az, hogy a csajszik ideírjanak vigasztalni. (Amivel egyébként nincs baj, sokat jöttek össze gyakorikerdesek.hu-n ;) ,szinte jobb mint a randihely)

A focisták meg egyébként izzadtak, büdösek, fogatlanok, köpködnek, kékzöld foltos agyatlan izomkötegek, akikre magány nők masztiznak a tv előtt. A csajaik meg egyszerűen csak ribancok. ;)

[link]

2013. márc. 2. 10:27
 8/9 anonim válasza:
Utolsónak adok igazat ;)
2013. márc. 2. 15:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, aki válaszolt. Nem azért írtam ide, hogy akárki is sajnáljon vagy vigasztaljon, de körülöttem mindenkitől azt hallom, hogy már elkéstem a dologgal.

Nem itt akarok kapcsolatot keresni magamnak.

Arra is kíváncsi lettem volna, hogy van-e valaki hasonló helyzetben.

2013. márc. 2. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!