Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk mit gondoltok az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondoltok az olyan lányról aki alkalmanként szokott füvezik?

Figyelt kérdés
Értelmes,kedves,szép, de nem veti meg a "jó dolgokat.."
2013. febr. 28. 00:34
1 2
 11/18 Mókusgyilkos ***** válasza:
24%

nem áll jól 1 lánynak?:D a fenéket nem.. :) már ha érdekesen reagál a fűre. csak a látványt írom le: 1 szál semmiben áll előtted olyan vörös az arca mint a főtt rák nyomja a szende és vagy perverz vigyort és közbe takarja magát de úgy hogy nem tudod eldönteni hogy vajon így mutat-e többet vagy ha ott se lenne a keze :D

speciel engem nem zavarna. én ugyan nem tépek de most istenem. keményebb úgy isten igazából rászokós cuccokat nyomó csajok viszont kíméljenek.

2013. febr. 28. 00:58
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Most ez menő? Az, hogy baromi káros cuccot szív? Persze most nem káros mert nem érzitek, de majd 10 év múlva igen. Nem jó dolog, a jó dolog a szex, a felhőtlen szórakozás, ami nem tesz roncsá végleg 10 év múlva, ami emléket hagy és nem roncsolt tüdőt és idegrendszert. Le lehet pontozni de attól még így van. Az nem szexi, ha szív egy füves cigit. Az a sexy amikor egy szál semmiben elsétál előtted, na az szexi.
2013. febr. 28. 01:49
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

A párom 3-4 alkalommal próbálta ki életében, ebből 2 mellettem történt. Mikor megmondta,hogy beleszívott egy ilyen cuccba pár slukkot, első alkalommal lecsesztem, másodszor elküldtem a fenébe és megmondtam neki,hogy ha még valamikor lesz ilyen, többet velem nem beszél..

Sok haverom csinálta/csinálja, sokszor előttem,nem foglalkoztat..de azt nem tűröm,hogy a barátom csatlakozzon ehhez...

2013. febr. 28. 02:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Na faja... A sok drogosnak nem tetszett amit írtam... XD
2013. febr. 28. 08:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy-két szál lenne havonta talán elnézném. De ezzel szoktak lenni velejáró dolgok: pia, résszegség, kicsapongó életmód, és én nem szeretném azon törni a fejem hogy épen ki döngeti a betépett csajomat. Úgyhogy én maradok a barátnőmnél a'la nature.
2013. febr. 28. 08:25
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon lesz@rom.

Nincsen a fejére tetoválva, h havi 2g-t eltépek ám...

Amúgy, ameddig nem lassul be a normál életben és nem korlátozódik be a gondolkozásmódja, addig nem árt vele senkinek, még magának sem.

2013. febr. 28. 09:01
 17/18 anonim ***** válasza:

22 f az semmi belefér :P csak maradjon meg az alkalmanként.

Én is szoktam ez összetart 1 trásaságot meg egy más gondolatmentbe visz át hogy is mondjam néha kell .... de ezek alpján szimpi vagy ^^

2013. febr. 28. 10:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Megmutatnám neki, hogy merre van a kijárat. Nem lenne szükségem ilyen lányra.
2013. febr. 28. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!