Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok az olyan lányról aki alkalmanként szokott füvezik?
nem áll jól 1 lánynak?:D a fenéket nem.. :) már ha érdekesen reagál a fűre. csak a látványt írom le: 1 szál semmiben áll előtted olyan vörös az arca mint a főtt rák nyomja a szende és vagy perverz vigyort és közbe takarja magát de úgy hogy nem tudod eldönteni hogy vajon így mutat-e többet vagy ha ott se lenne a keze :D
speciel engem nem zavarna. én ugyan nem tépek de most istenem. keményebb úgy isten igazából rászokós cuccokat nyomó csajok viszont kíméljenek.
A párom 3-4 alkalommal próbálta ki életében, ebből 2 mellettem történt. Mikor megmondta,hogy beleszívott egy ilyen cuccba pár slukkot, első alkalommal lecsesztem, másodszor elküldtem a fenébe és megmondtam neki,hogy ha még valamikor lesz ilyen, többet velem nem beszél..
Sok haverom csinálta/csinálja, sokszor előttem,nem foglalkoztat..de azt nem tűröm,hogy a barátom csatlakozzon ehhez...
Nagyon lesz@rom.
Nincsen a fejére tetoválva, h havi 2g-t eltépek ám...
Amúgy, ameddig nem lassul be a normál életben és nem korlátozódik be a gondolkozásmódja, addig nem árt vele senkinek, még magának sem.
22 f az semmi belefér :P csak maradjon meg az alkalmanként.
Én is szoktam ez összetart 1 trásaságot meg egy más gondolatmentbe visz át hogy is mondjam néha kell .... de ezek alpján szimpi vagy ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!